Ben zeer tevreden

Mooie wijnen

Aantal wijnen besteld, waar heel goede bij waren.

Duur afleveren

Als je wijn besteld hebt, dan verwacht je na een paar dagen in huis te hebben. Helaas duurde het heel lang door slechte vervoerder.

Maar de witte wijn Rock en Roll valt toch wel tegen

Uitstekend geholpen met heerlijke wijn

Zeer positieve ervaring met Abels wijnen

Regelmatige aanbiedingen. Mooie wijnen. Mijn favoriet ligt bij mooie Italiaanse wijnen. Snel en keurig bezorgd.

Snelle service en grote keuze.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mijn favo wijntje snel in huis!

Makkelijk besteld en vrij snel in huis, ik ben blij!!

Aldeya top wijn voor prima prijs

Reden van 4 sterren ipv 5 heeft puur te maken met latere levering door slechte weer

Niets dan lof!

Bestelling conform afspraak en snel gevierd. Daarnaast goede adviezen en tips m.b.t. wijnkeuze. Vaak mooie en scherpe aanbiedingen. Vriendelijke mensen met echt verstand van wijn! Nog geen wijn gehad die niet lekker was. Ik zeg Abels wijnen een echte aanrader voor de liefhebber van een mooi en goed glas wijn!

Genieten

Door toeval ontdekt, vanwege een heerlijke wijn, ooit is meegebracht door een date! Na enig zoekwerk bij Abels wijnen beland! Sindsdien haal ik hier mijn wijn en ben nog nooit teleurgesteld!

Heerlijke wijnen en mooie prijzen

Al een tijdje klant ik wacht meestal op hun aanbiedingen Door corona wat langer levertijd maar dat is niet hun fout

Fijne lokale ondernemer

Prettige winkel en aangenaam personeel.

Topbedrijf!

Goede betaalbare wijnen in het assortiment. Leveren keurig zoals afgesproken. Eenmaal is de levering niet goed gegaan (door PostNL), dit hebben ze keurig opgelost voor ons. Heel tevreden!

Prima, uitstekende uitleg

Leuke aanbiedingen en omschrijvingen

kom telkens terug, dat zegt genoeg

Goed geholpen en de wijntjes volstaan prima!

Eerste ervaring was prima bij de 2e keer ging het helaas mis wat een zeer late levering tot gevolg had. Uiteindelijk goed opgelost met een flesje port ter compensatie. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle betrouwbare service

Prima eiken voor een prima prijs

Uitstekende winkel

Goede webshop en snel geleverd

Lekkere wijn goede prijs en snelle levering

Goede omschrijving van de smaak van de wijn!!

Weer naar tevredenheid afgehandeld.

een zeer betrouwbare leverancier van goede wijnen

heerlijke wijnen die volgens afspraak en snel ( vertraging bij de post in covidtijd niet meegerekend) leveren. Zeer tevreden!

Snelle levering en heldere communicatie!

Ivm niet tijdig kunnen leveren van een aanbiedingswijn, berichtje dat het toch gelukt is om die wijn te krijgen, maar moest wel een weekje wachten! Dat maakt dan niet uit; komt altijd goed bij Abels Wijnen

Goed verpakt in stevige doos.

Goed op tijd geleverd. Lekkere wijn!

Rijksweg 126

6581 ES Malden