Makkelijke website, snelle service en alles gaat altijd goed eigenlijk.

Prima. Belletje om te adviseren over een alternatief

Port uit catalogus niet op voorraad. Kreeg een belletje waarbij een duurder alternatief werd aangeboden voor dezelfde prijs. Dat is goede service.

Uitstekend!

Zowel het aanbod, prijzen en ook de verzending zijn erg goed voor elkaar. Dit was mijn 2e bestelling, maar zeker niet mijn laatste

perfect

bestelling vlot en goed afgeleverd.

Slechte service

Direct na het bestellen, gebeld om adres wijziging door te geven, er werd mij beloofd dat dit ging gebeuren, echter is dit nooit gebeurd. Erg jammer

geweldige levering, heerlijke wijnen, goede prijs

Ik had een bon cadeau gekregen, anders had ik wellicht Abels niet gekend. Twee flesjes rosé en een port rosé gekocht. Heerlijke wijnen en bijzonder snel geleverd!

Fijn bedrijf

Lekkere wijnen, goede prijs en goede service

Klantgericht en zn. oplossend meedenken

Per ongeluk werd het verkeerde jaar gestuurd, maar er werd direct gereageerd met de mogelijkheid dit terug te sturen en daarbij een extra tegoedbon.

Goed geïnformeerd

Na bestelling werd ik door Abels gebeld dat de wijn even niet op voorraad was. Vertraging in de levering door de feestdagen. Zeer correct. De wijn kwam een week later dan verwacht keurig verpakt zoals we gewend zijn.

1e koop en alles okay

correct snel afgehandeld

correct snel afgehandelde bestelling

Goede wijnen voor een lekkere prijs

Netjes geleverd . Voor herhaling vatbaar.

Heerlijke wijnen snel aan huis bezorgd!

Weekend voor oud & nieuw hier een aantal wijnen besteld en daarbij een fles bubbels waarvan wij eigenlijk niet hadden verwacht dat dit nog voor oudejaarsdag geleverd zou kunnen worden. Gelijk een keurig, duidelijk berichtje van Abels wijnen ter bevestiging en met de mededeling dat het wat langer kan duren vanwege de drukte bij PostNL. Tot mijn verbazing was het pakket de dag voor oud & nieuw (3 dagen na bestellen) al binnen! De wijnen zijn allemaal heerlijk en het is duidelijk dat Abels wijnen alles er aan doet om klanten tevreden te maken!

Snel geleverd. Ik kreeg wat ik bestelde. Goede informatievoorziening

gemakkelijk, snel en goed.

Prima dienst verlening en op basis van de beschrijving een prima wijn uitgezocht, die aan alle verwachtingen voldeed. E.e.a. werd snel bezorg in een degelijke doos.

*Ik had wijnen besteld via de webshop van Abels wijnen ,en netjes op tijd bezorgd en goed bevallen !

Prima wijnen gekregen ,en voor herhaling vatbaar ,gr.frits.

Uitstekende service!

Zes flessen Terroir la Baume Saint-Paul Crémant de Limoux AOP Brut besteld voor oudejaarsavond. Drukke tijd: Kerstperiode. Een dag of wat later een telefoontje: mijn bestelde wijn was helemaal op. Of ik genoegen wilde nemen met een goede vervangende wijn. Het werd een M de Montguéret Saumur Brut. Werd binnen een uur aan huis bezorgd. Tot mijn verrassing vond ik in de afgeleverde doos toch nog twee flessen van mijn oorspronkelijk bestelde wijn (onze favoriet!) en vier flessen vervangende wijn. Beide wijnen verrukkelijk! Onze oudejaarsavond werd niet in de laatste plaats daardoor een groot succes!

Heerlijk wijntje voor een prima prijs en snelle levering.

Fijne website

Overzichtelijk en een goede service

Dik voor elkaar

Altijd weer dik voor elkaar, mijn bestellingen bij Abels Wijnen. Snel en correct geleverd.

Altijd dik in orde.

Aardige mensen, komen altijd afspraken na. Nooit problemen met bestellingen.

Binnen twee dagen had ik de wijn in huis. Geweldig. Zal zeker weer bestellen.

Betrouwbaar

Mijn ervaring is dat ik kan zeggen dat ik zeer tevreden bent over de wijnen en de aflevering die ook op tijd is top.

Heerlijke wijnen en snel bezorgd!!

Zie boven

Goeie service!

Snelle levering en zeer goeie service!

Rijksweg 126

6581 ES Malden