Snelle levering in drukke tijden.

Ik kreeg snel een helder en duidelijk antwoord op een telefonische vraag. De wijnen ontving ik ondanks de drukte bij de pakjesbezorgers binnen 48 uur. Prima!

komt afspraak altijd na.

prijs/ kwaliteit zeer goed

Prima en snelle afwerking bestelling. Alleen een keer een ‘foute’ fles er bij gehad,

Wat te doen bij bedorven wijn, dat is niet duidelijk. Online ga je niet effe naar de leverancier om hem te laten zien dat er is misgegaan is. Verder geen klachten en prima en snelle verwerking

Een zeer betrouwbaar bedrijf.

Ik bestel met enige regelmaat wijn bij dit bedrijf, steeds wordt de bestelling netjes en snel afgeleverd. Ook werd steeds datgene, wat besteld was, afgeleverd.

Pakket was zoek en kreeg een nieuwe doos met een gratis fles voor het wachten. Topservice!

Goede en snelle afhandeling

Gemakkelijke site, per fles te bestellen en snel geleverd

Abels Wijnen heeft een groot assortiment goede wijnen. Een wijn was niet beschikbaar, ik werd gebeld met de vraag of ik geld terug, een tegoedbon of een alternatief wilde. Gekozen voor een alternatief, geen spijt van! Deze wijnwinkel kan ik iedereen aanbevelen.

prima wijn en bezorging en website

zoals al aangegeven is de website duidelijk en de afhandeling van onze bestelling naar tevredenheid verlopen.

Heerlijke alcoholvrije bubbel

De meeste alcohol vrije wijnen niet lekker, deze is echter goed. Smaakt naar wijn en niet naar limo oid

Het was prima

Het ging gewoon goed

Pŕima

Prettige koop ervaring

Eenvoudig bestellen, snelle levering. Adviezen op website m.b.t. smaak, passend bij gerechten etc. zeer duidelijk.

Goede service en levertijd

Snelle afhandeling

Snel verzonden, bezorging wat later door Kerstdrukte bij TNT Kan bedrijf niks aan doen

Wijn inmiddels geleverd.

Na geen levering (problemen pakketdienst) en geen emailcontact (problemen emailprovider) alsnog contact hierover met Abelswijnen. Met uitleg, excuses en een snelle nieuwe zending (inclusief extra’s) zeer klantvriendelijk en meer dan keurig opgelost. Top!

Mooie wijnen in de aanbieding en snelle levering

Heb mezelf een Pouilly Fume en Barolo cadeau gedaan voor Kerst. Mooie aanbieding bij Abels. Eenvoudig bestellen via de website en snel geleverd. Prima ervaring

Mooie wijn met een snelle service

goede site, breed assortiment snel geleverd en netjes verpakt

Goede en snelle levering

Product zoals omschreven

Topservice!

6 heerlijke wijnen cadeau kunnen geven! Uitstekende service. Prachtig ingepakt! Snel geleverd! In 1 woord: top!

Te late levering

4 dagen voor feest besteld en nog te laat geleverd. kerstdagen zijn natuurlijk een probleem maar 6 dagen moeten wachten????

Gevraagd om te beoordelen zonder wijn

Wijn nog niet ontvangen. Waarom dan vragen om een beoordeling?

prima bedrijf

snelle levering, als er iets fout gat, wat bijna nooit gebeurd, volgt een snelle correctie.

ondanks kerst drukte snelle levering

Heerlijk wijntje

Heerlijk wijntje van genoten met de Kerst dagen

Rijksweg 126

6581 ES Malden