Heerlijke wijnen en top service!

De wijnen zijn erg lekker en de omschrijving die op de site erbij staat klopt volledig. Er was gedoe met de bezorging van Post NL, maar mijn ouders kregen direct een nieuw pakket op de post van Abels Wijnen. Zeker een aanrader dit!

Erg aangenaam

Fijne online wijnwinkel. Uitgebreid aanbod en als beginnend wijnslurper is dit als een kind in en snoepwinkel. Bestellen ga ik zeker vaker doen !

Dozen met luxe uitstraling niet geleverd. Na mijn e-mailtje hierover werd ik hierover gebeld en is mij uitgelegd waardoor dit kwam. Kreeg een aanbod van een cadeau bon of mijn geld terug. Heel netjes en professioneel opgelost. Daarom toch 5 sterren!

Goede prijs/kwaliteit en levering binnen gecommuniceerde termijn

Goede prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. andere aanbieders en levering binnen de gecommuniceerde termijn.

Heerlijke wijnen, die supersnel en perfect verpakt worden bezorgd.

Heerlijke wijnen, die super snel en perfect verpakt worden bezorgd. Echt top.

"Gewoon" goed!

Ruime assortiment, goede prijzen, eenvoudig te bestellen, betrouwbare levering

Betrouwbaar en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik koop al jaren mijn wijn bij Abelswijnen, met altijd de betrouwbare service geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Heerlijke wijn, snel geleverd

Het assortiment is zeer uitgebreid en er staan duidelijke beschrijvingen bij de wijnen zodat je weet wat je kan verwachten. De levering was vlot.

Gewoon een prima site

Bestelling geplaatst en alles prima verlopen, goede prijs, snelle levering in een perfecte verpakking. Voor herhaling vatbaar !!

Prima kwaliteit wijnen die binnen een dag worden geleverd aan huis. Cadeaubonnen worden geaccepteerd

Ruim assortiment van lekkere en betaalbare wijnen naar keuze samen te stellen. Levering volgens afspraak.

Snel,en zeer correcte service

Bestellen en de service zijn Perfect eigenlijk! Het enige puntje van mogelijke verbetering is dat de doos t.a.v. andere wijnhuizen eigenlijk net niet stevig genoeg is en de onderkant doorhangt bij het optillen wat een beetje eng oogt en aanvoelt met zoveel heerlijke wijn erin.

Snelle bezorging en super service

Ik kocht bij de eigenaren van Abelswijnen een kindertentje via Marktplaats. Op die manier kwam ik er achter dat ze een webshop in wijn hebben. Een bestelling met verschillende wijnen volgde. Het werd snel en netjes bezorgd en als verassing zat er ook nog een heerlijk wijntje bij als kado!! Hij smaakte heerlijk! Bedankt voor de goede service!

snel en keurig

goed verzorgt en snel. Lekkere wijn ook

Geweldig, supersnel en Netjes verpakt

Voor herhaling vatbaar

Alerte firma en goede service

De bestelde wijn zou bij een Primera winkel worden afgeleverd, maar werden terug gestuurd. Abels Wijnen nam meteen telefonisch contact op en de volgende dag had ik alsnog mijn wijn in huis. Prima!

Genieten

Het is een heerlijke wijn om te drinken

Mooi assortiment, snelle ontvangst

Ik was op zoek naar een specifieke rode wijn die ik recent bij een restaurant had gedronken. Bij Abels Wijnen kon ik deze gelukkig online bestellen. De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

Alles conform afspraak

Prima ervaring

Snelle levering en heerlijke wijn!

Perfect en verzorgd

Vanaf de bestelling tot aflevering in onze zending goed geregeld. Tussentijds werden wij goed geïnformeerd. He website is overzichtelijk en mooi.

Mooie rose, snel geleverd

Abels had de rose die we zochten nog in de limited edition uitvoering. Probleemloos en snel geleverd. Prima afwikkeling.

Alles is goed verlopen

De bestelling is goed gegaan, op tijd geleverd, de enige dissonant zijn de exorbitant hoge verzendkosten. Dit laatste zal mij er van weerhouden nog eens een bestelling te doen.

Snelle levering van mooie wijnen

We hebben een mooie wijn gevonden bij Abels; de bestelling ging eenvoudig en accuraat. Ook de aflevering was prima op de aangegeven tijd. De doos was stevig, dus de wijnen veilig. Prima kwaliteit dus

Ik kan deze online winkel alleen maar aanraden.

Perfecte service

Tijdens het transport was een fles wijn kapot gegaan. Na melding werd er prima op geanticipeerd door een nieuwe fles op te sturen. Perfecte, vriendelijke service en hele lekkere wijnen!

Rijksweg 126

6581 ES Malden