Goed geprijsd en razend snel!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Heel snelle levering

De wijn van mijn keuze werd tegen een prima prijs erg snel en goed geleverd. Top!

Zeeeer aangename ervaring.

Het wijnproefassortiment dat ik had uitgekozen, was top samengesteld door jullie. Erg lekkere wijnen, kom daar zeker nog een keer voor terug. Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik deze binnen de afgeproken tijd geleverd, prettige ervaring voor een ongeduldig type als ik. En toen was het voor mij een klein feestje,dank jullie wel.

Super snelle levering

Op woensdag 8 flessen wijn besteld, op vrijdag morgen stonden ze al voor de deur! Super

Pakketjes netjes ontvangen! Je kan zien dat ze zorgvuldig met de producten omgaan. Als je contact opneemt is er vriendelijk personeel wat je te woord staat. Super!

Super snel en alles klopt.

Abels komt bij ons op de lijst van wijnleverancier .

Top! Snelle levering!

Doosje wijn besteld voor een goede prijs. Direct een berichtje hoe de bestelling er voor stond en wanneer het op de post gegaan was. Top! Volgende dag geleverd. Mvg Vincent de Vos

Uitstekend!

Elke keer als ik iets bestel, wordt alles keurig verpakt en binnen enkele dagen verzonden. De service is grandioos.

Snel en netjes afgeleverd

Prima site. Snel en compleet geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Het bestellen ging erg makkelijk en de informatie op de website is duidelijk.

De juiste wijn besteld en ontvangen

Heerlijke wijn in robuuste verpakking ontvangen helemaal conform afspraak!

slecht

Te duur in verzending. De wijn is goed

prima keuzes en prijzen

Goede prijs

De wijnen werden netjes verpakt en zeer snel geleverd voor ons een goede keuze

Prima eerste ervaring!

Duidelijke, informatieve website. Snelle levering.

Een mooie winkel

Wij hebben niet via internet gekocht, maar in de winkel. De meneer gaf goede adviezen.

Goed en snel.

Op zondag besteld en op dinsdag geleverd. Sneller kan haast niet. Toppie

Lekkere wijn; makkelijk besteld; snel bezorgd

Dus

Erg goede service, uitstekende communicatie, zéér klantvriendelijk.

De door mij bestelde wijn was wat later leverbaar dan voorzien. Ik ben hiervan keurig in kennis gesteld. Vervolgens is er meer dan uitstekend meegedacht door Abels door een bezoek in de nabijheid van mijn woonplaats te combineren en de bestelling thuis af te leveren. Chapeau! Een dikke tien voor service en klantvriendelijkheid. Aanrader!

Goede wijnen voor een mooie prijs

Excellente service en goede kwaliteit, ook mooie wijnen en alles voor een redelijke prijs/kwaliteit verhouding

Prima en snelle levering

Abels wijnen leverde snel en compleet. Veel keus! Zou graag nog wat wijnen in het assortiment toegevoegd zien worden, maar doet niets af aan de keus die er al is.

prima!!

Bestelde last minute (eigenlijk te laat) een proefpakket wijnen als vaderdag cadeau. Voldoende keuze hierin.... En ondanks dat er vermeld stond dat het na vaderdag geleverd zou worden is het pakket op tijd (voor vaderdag) afgeleverd. Met als gevolg een blij verraste vader (die overigens ook Abel heet!) Uitstekende persoonlijke service! Dank jullie wel :-)

Prima!!

Bezorging binnen de tijd zoals vooraf gemeld. De alcoholvrije Appalina Chardonay mousserend is vooral héérlijk wanneer koud gedronken op een warme dag.

Rijksweg 126

6581 ES Malden