Al een paar keer een bestelling gedaan. Altijd snel geleverd. Deze keer iets te snel. Hadden nog niet eens een link Waneer het pakket zal komen. Opeens stond de levering voor ons deur.

Naar aanleiding van fam. Deze wijn besteld en helemaal tevreden ,ook over de snelle levering .

Snel en goed

Levering was zeer goed en snel. Bestellen was eenvoudig

Heel tevreden

Inmiddels hier 2 keer besteld en beide keren is het uitstekend verlopen: correcte levering, prijs gunstig (vooral de prijs per 6 flessen) en ook nog eens lekkere wijn!

Leuk spul, slechte manier van afhandelen voorgaande betalingsafspraken

Indien ik online koop, betaal ik altijd na ontvangst. Zonder redenen wordt deze afspraak niet meer geaccepteerd. Abels verschuilt zich achter Multisafepay Deze regelt de betalingen achteraf maar daar krijg je helemaal gen response. Zakelijk gezien lijkt het me niet handig als je als ondernemer zegt dat dit aan de externe partij ligt en ze hier geen invloed op uit kunnen (lees willen) oefenen. Maar dan houd het voor mij gewoon op.

Kennelijk niet op voorraad wat verkocht wordt

Twee dozen wijn besteld, na 1 week nog niets binnen. Eigen telefoontje leert dat niet alles op voorraad is. Ook nieuwe datum lukt kennelijk niet. Communiceren lukt kennelijk ook niet. Jammer voor deze slechte kennismaking!

dE BEZORGER WAS ZO ATTENT OM DE FIETSLEUTEL UIT MIJN FIETS TE HALEN EN DIE BINNEN TE LEGGEN. TOP

TOP

Goede wijn tegen aantrekkelijke prijzen

Ruime keuze aan wijnen tegen scherpe prijzen. Zending was goed verpakt. Alleen heb ik een week moeten wachten op mijn bestelling. Nadat ik per email heb gereclameerd werd mijn bestelling alsnog meteen verstuurd. Voor de eerste keer maak je dan geen echte goede indruk.

Snel en netjes verstuurd!

Normaliter houd ik van even neuzen, de aanbieding die vorige week voorbij kwam kon ik echter niet laten lopen dus even via de website besteld. Snel, gemakkelijk en de bestelde producten werden netjes in een stevige doos ontvangen.

Mooie wijnen voor mooie prijzen

Mijn favo wijn voor een mooie prijs, wat wil een mens nog meer!! Overzichtelijke website en snel geleverd! Top!!!

Snelle levering. Top!

Snelle levering! Top!

Zeer snel goed geregeld

Zeer snel en goed geregeld en thuis bezorgd

Kon niet beter.

Na een slechte ervaring met een ander bedrijf was ik aangenaam verrast door de vriendelijkheid van de meneer aan de telefoon en de snelheid van de levering.Heel erg netjes verpakt dus dit bedrijf is een topper.

vrijdag middag besteld en zaterdag morgen in huis

Aangezien in Ede geen echte slijterijen meer zijn behalve Gall en Gall maar die is redelijk duur, hebben wij voor het eerst een bestelling bij Abels wijnen gedaan. Maar het was op de vrijdagmiddag voor Pinksteren en ik dacht dat zal wel volgende week worden, groot was mijn verbazing dat de wijn op zaterdagmorgen om 11.00 uur bezorgt werd. Wij blijven zeker klant.

Snel geleverd, prima wijnen!

Eerst gebeld met vragen over mijn bestelling. Had een zeer aardige en behulpzame dame aan de telefoon, zij gaf goede uitleg.

Snel geleverd, scherpe prijs!

Mooie wijnen voor een mooie prijs

Er staat anders geen * bij, dus niet verplicht

Snelle levering en scherpe prijs

Bestelling werd snel geleverd en laagste prijs voor de wijn die ik zocht

Snel en zorgvuldig.

Eerste bestelling, goed verzorgd, snel in huis, fijn om zo te werken.

Snelle levering, goede service

Prettig, duidelijke site, snelle levering.

Makkelijk bestellen, duidelijke productomschrijving snelle en zorgvuldige levering

Duidelijk, prompt, compleet.

Bestelling is duidelijk en eenvoudig te plaatsen in een gebruikersvriendelijke website. De bestelling werd, bij afwezigheid, bij de voordeur achtergelaten en was niet compleet. Bij telefonische navraag bleek de bestelling in twee leveringen gesplitst werd en de "restlevering" nog onderweg was. Dat was ook het geval en wed de volgende dag prompt geleverd. Het telefonische contact verliep, zonder lang wachten, snel en vriendelijk.

Positief

Vriendelijk en deskundig. Gevarieerd, onderscheidend aanbod.

uitstekende prijs/kwaliteit

Het betreft een eerste ervaring nav een zoektocht via google op basis van een lekkere witte wijn gedronken bij familie. Abels bleek die wijn tegen een prima prijs in huis te hebben. Deze besteld met zijn rode en rose varianten en een proefdoos. Goed verpakt en levering door Post.nl goed verzorgd.

Super Service

Hermes Deutschland hat völlig unverständlicherweise meine erste Lieferung wieder zurückgehen lassen (weil ich angeblich die Annahme verweigert hätte, die waren aber gar nicht da). Der freundliche Mensch bei Abels Wijnen hat mir sofort OHNE erneute Versandkosten (16,50€ nach Deutschland) ein neues Paket losgeschickt. Sehr nett!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rijksweg 126