Beste Willem, Dank voor de feedback. Wij sturen een grote diversiteit aan materialen naar onze klanten met uiteenlopende waarde. Vast staat dat elk pakketje aan moet komen en elektrotechnische materialen bevat die niet tegen water kunnen. Om die reden vragen wij om een handtekening(op onze extra kosten) zodat de producten altijd handen vinden om te worden achtergelaten, en dus niet achter de schutting, in de tuin of elders belanden. Dat mag direct bij het afleveradres, bij de buren of bij een PostNL servicepunt. Daarmee blijven onze producten niet buiten liggen, weten we exact wie en waar het aangenomen is en hoeven onze klanten niet “op speurtocht” om uit te vinden waar het pakket gebleven is. Ik vind het jammer dat u onze dienstverlening niet kunt waarderen maar weet niet zo goed hoe we het beter kunnen doen zonder u bloot te stellen aan andere mogelijke ongemakken. Met vriendelijke groet, Leo Karstel Eigenaar SuperFlink