Aardige man, die me goed en snel geholpen heeft.
Hoi Mira, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlotte service en de reparatie. Ik help je graag een volgende keer weer (al hopen we natuurlijk dat je telefoon voorlopig heel blijft)! Veel plezier weer met je toestel. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn fold 7 scherm was in 20 minuten vervangen, heel blij mee!
Hoi Lindy, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we je zo snel hebben kunnen helpen met je Fold 7. We begrijpen dat je je toestel niet lang kunt missen, dus we zijn blij dat je binnen 20 minuten weer online was. Veel plezier met je vernieuwde scherm! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Top reparatie en ook zo snel!
Hoi Ivana, Bedankt voor de geweldige review! 🚀 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid en onze service. We begrijpen hoe belangrijk het is om niet te lang zonder telefoon te zitten. Veel plezier met je herstelde toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Prima service en super geholpen bij reparatie van iPhone Air scherm.
Hoi Ilse, bedankt voor je positieve beoordeling. Wij streven naar de beste service en reparaties, dus het is goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot ziens! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn MacBook had een defect scherm en is door Martijn binnen een dag gerepareerd met een origineel nieuw Apple scherm
Hoi Gino, Bedankt voor je feedback! We vinden het belangrijk dat je niet te lang zonder je MacBook zit en dat de reparatie met de beste (originele) onderdelen wordt uitgevoerd. Goed om te lezen dat dit gelukt is. We staan graag weer voor je klaar als dat nodig is! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snelle en professionele reparatie, echt een aanrader!
Hoi Joep, Bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de reparatie snel en naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Daar doen we het voor! Veel plezier weer met je toestel. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Echt een super geweldige service! Mijn telefoon was gevallen, heb op Google gezocht naar een goede reparatieservice en vond Martijn, die me binnen een paar uur al kon helpen. Super vriendelijk, laat je ook meekijken in het proces wat niet alleen transparant maar ook heel fascinerend om te zien is, en doet het voor een hele nette prijs! Binnen 20 minuten was het gefixt. Echt enorm tevreden over zijn service.
Hoi Roos, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat ik je zo snel uit de brand kon helpen nadat je telefoon gevallen was. Ik vind het zelf ook altijd leuk om te laten zien wat er precies 'onder de motorkap' gebeurt, dus leuk om te horen dat je het proces fascinerend vond. Veel plezier weer met je gerepareerde toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Dank je voor de goede reparatie van mijn Google Pixel Fold scherm.
Hoi Joost, Bedankt voor je mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle schermreparatie van je Google Pixel Fold. We weten hoe belangrijk zo'n toestel is, dus we zijn blij dat je weer snel vooruit kunt. Veel plezier weer met je Pixel en bedankt voor de aanbeveling! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Vlotte reparatie en betaalbaar
Hoi Ilona, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en de prijs van de reparatie. We vinden het belangrijk dat je snel weer bereikbaar bent zonder de hoofdprijs te betalen. Veel plezier weer met je OnePlus 13! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ik vond het erg leuk om mee te kijken bij mijn iPhone 15 Pro scherm vervanging. En vragen kon stellen over wat ik zag. Dank je wel!
Hoi Job, Bedankt voor je leuke review! We vonden het gezellig dat je meekeek tijdens de reparatie van je iPhone 15 Pro. Transparantie vinden we erg belangrijk, dus we beantwoorden je vragen altijd met plezier. Veel plezier weer met je als nieuwe scherm! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Vlotte en klantvriendelijke reparatie van mijn iPhone 16 Pro scherm, thanks!
Hoi Mariska, Super bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en onze service. Je iPhone 16 Pro ziet er weer strak uit, veel plezier ermee! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snelle reparatie van mijn Samsung Flip 7. Top service!
Hoi Ivar, Bedankt voor je mooie review! De Samsung Flip 7 is een prachtig toestel, dus we begrijpen heel goed dat je die niet lang wilt missen. Fijn dat we je snel en professioneel konden helpen. Veel plezier weer met je telefoon! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn Pixel 9 Pro Fold was binnen 30 minuten voorzien van een nieuwe front scherm. Thanks!
Hoi Aurora, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle reparatie van je Pixel 9 Pro Fold. We snappen dat je zo'n toestel niet lang wilt missen, dus we zijn blij dat het binnen een half uurtje geregeld was. Veel plezier weer met je vernieuwde scherm! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snel mijn iPhone 17 Pro scherm vervangen met een origineel Apple service pack scherm. Tot een volgende keer, als hoop ik dat het niet snel is ;-)
Hoi John, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en de kwaliteit van het originele scherm. We snappen de hint: we staan altijd voor je klaar, maar hopen voor jou dat je iPhone 17 Pro voorlopig heel blijft! 😉 Veel plezier er weer mee. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Super snel mijn Google Pixel 9 Pro scherm vervangen en dat op een zondagochtend. Dank je wel!
Hoi Jan, Graag gedaan! We snappen heel goed dat je in het weekend niet zonder je Google Pixel 9 Pro wilt zitten. Fijn dat we het scherm vanochtend direct voor je konden vervangen. Veel plezier met je weer als nieuwe telefoon! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Vlot en snel geholpen, mijn Samsung Fold 7 werkt weer perfect! Top bedrijf!
Hoi Kevin, Bedankt voor je mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat je Samsung Fold 7 weer perfect werkt en dat onze service aan de verwachtingen heeft voldaan. Veel plezier weer met je toestel en tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn iPhone 17 Pro scherm vervangen binnen 20 minuten. Super blij mee!
Hoi Nina, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat we je zo snel konden helpen met je iPhone 17 Pro. We weten hoe belangrijk het is om niet te lang zonder telefoon te zitten. Heel veel plezier met je nieuwe scherm! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
I recently had the screen of my iPhone 17 Air replaced at Phone Repairs and I couldn't be happier. They use original Apple parts, and the display is as new again. The service was incredibly fast and professional. Highly recommended if you want quality work done quickly!
Hi James, Thank you so much for your kind words and the 5-star rating! We are thrilled to hear that you are happy with the screen repair of your iPhone 17 Air. At Phone Repairs, we understand how important your device is to you, which is why we always prioritize using original parts. We're glad we could get you back up and running so quickly! Enjoy your new original Apple display, and please don't hesitate to reach out if you need anything else in the future. Best regards, Martijn Phone Repairs
Goede en duidelijke afspraken voorafgaande aan de reparatie. Je bent zelf aanwezig bij de reparatie en er is voldoende uitleg en ruimte om vragen te stellen. Zakelijke factuur voor mij ook snel en vakkundig afgehandeld. ik zou Martijn van Phone Repairs zeker aanbevelen.
Hoi Marjolein, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de reparatie en de uitleg tijdens het meekijken goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat er met hun toestel gebeurt. Ook goed om te horen dat de administratieve afhandeling naar wens was. Veel plezier weer met je OnePlus 13 en hopelijk tot een volgende keer (al hopen we natuurlijk dat je telefoon voorlopig heel blijft)! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snel mijn Samsung S23 Ultra scherm vervangen terwijkl ik mee mocht kijken. Leuk om te zien wat er allemaal moet gebeuren om een scherm te vervangen. Aanrader!
Hoi Sanne, Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk dat je het interessant vond om mee te kijken tijdens de reparatie. Het vervangen van een S23 Ultra-scherm is inderdaad een precisiewerkje, maar we laten graag zien hoe we dat aanpakken. Fijn dat je weer snel bereikbaar bent en bedankt voor de aanrader! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Fijne snelle no nonsens service. Binnen 1 uur 3 iPhone schermen vervangen:-)
Hoi Rosa, Bedankt voor je mooie complimenten! Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met de schermreparaties. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Blij met de service van Martijn: de volgende ochtend direct tijd, hij werkt nauwkeurig en lost het probleem op waar je bij bent. Leuk dat Martijn ook nog eea uitlegt over het proces. Ik kom zeker terug als dat in de toekomst weer eens nodig is!
Hoi Muriel, Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over mijn service. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen snel geholpen worden, maar ook precies weten wat er met hun toestel gebeurt. Leuk dat je de uitleg waardeerde! Hopelijk duurt het even voor je weer een reparatie nodig hebt, maar je bent altijd welkom. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Deskundige en zorgvuldige reparatie van de toetsen van mijn MacBook.
Hoi Auko, Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je MacBook-toetsenbord weer als nieuw werkt. We doen ons best om elke reparatie met de grootste zorg en deskundigheid uit te voeren, dus het is fijn dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier weer met je MacBook! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Binnen 20 stond ik weer buiten met een gerepareerde iPhone Air, top service!
Hoi Ilona, Bedankt voor het compliment! We streven altijd naar een snelle en vakkundige service. Goed om te horen dat je iPhone weer als nieuw werkt. Graag tot ziens! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Top ervaring zeer snelle an nauwkeurige reparatie van mijn Samsung Fold 7. Dit bedrijf komt haar afspraken na en je toestel wordt gerepareerd terwijl je meekijkt. De data blijft op je toestel gen gedoe met backups maken enzo :-)
Hoi Emma, Hartelijk dank voor deze mooie review! Goed om te horen dat de reparatie van je Samsung Fold 7 zo soepel is verlopen. We begrijpen hoe belangrijk je data en een snelle service zijn, dus we vinden het fijn dat je de 'klaar-terwijl-je-meekijkt' service gewaardeerd hebt. Veel plezier weer met je toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.