Mijn mobiel is op het afgesproken tijdstip binnen 15 minuten gerepareerd. Je mag gewoon meekijken en vragen stellen. Na de reparatie werkte alles weer perfect
Hoi René, Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en dat je telefoon weer perfect werkt. Wij vinden het juist leuk als klanten meekijken en vragen stellen, dus dat was geen enkel probleem! Veel plezier weer met je toestel en mocht er in de toekomst weer iets zijn, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Al vaker hier geweest met zowel telefoons als laptops. Altijd tevreden!
Hoi Jurn, Wat super om te horen! Ontzettend bedankt voor je trouwe vertrouwen in ons, of het nu om een telefoon of een MacBook gaat. Altijd leuk om bekende gezichten terug te zien. Tot de volgende keer! 👋 Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Je ziet aan alles dat dit een professionele reparateur is, die al vele jaren ervaring heeft. Mijn iPhone 16 Pro was binnen 15 minuten gerepareerd terwijl ik mee kon kijken. Thanks
Hoi Lonneke, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat onze jarenlange ervaring en professionele aanpak direct merkbaar waren. We vinden het zelf ook altijd prettig als klanten gewoon mee kunnen kijken tijdens de reparatie—wel zo transparant! Veel plezier weer met je razendsnelle iPhone 16 Pro, en mocht er in de toekomst weer iets zijn, dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Binnen 30 minuten is mijn Samsung vakkundig en professioneel hersteld naar nieuwstaat. Dank jullie wel! Oja een dikke knuffel voor Yuki!
Hoi Laura, Hartelijk dank voor deze supermooie beoordeling! Wat geweldig om te horen dat je Samsung S26 Ultra binnen een half uurtje weer in absolute nieuwstaat hersteld is. Snelheid en vakmanschap is precies waar we voor gaan, dus we zijn blij dat je dit zo hebt ervaren. En de dikke knuffel voor Yuki is overgebracht, hoor! 🐾 Yuki begon meteen enthousiast te kwispelen en mist haar favoriete klant nu alweer. Heel veel plezier weer met je glanzend nieuwe telefoon, en mocht er ooit weer iets zijn, dan weet je ons te vinden! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Fijne communicatie en snel geregeld. Toestel werkt weer, helemaal super!
Hoi Jan, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met de communicatie en de snelle service. Daar doen we het voor! Heel veel plezier weer met je goed werkende toestel. Mocht je in de toekomst ooit nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Alweer een top ervaring bedankt!
Hoi Claire, Bedankt voor de mooie review! Graag gedaan en fijn dat we je weer snel hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer (al hopen we natuurlijk dat je telefoon voorlopig heel blijft)! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Goede en snelle reparatie van mijn Pixel 9 Pro scherm. Super bedankt!
Hoi Yessin, Top dat je zo tevreden bent! De Pixel 9 Pro is een prachtig toestel, dus we zijn blij dat we je zo snel hebben kunnen helpen met het nieuwe scherm. Bedankt voor het vertrouwen! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Contact opgenomen voor reparatie scherm en batterij van iPhone 15 Pro, ze antwoordde snel en gaf eerlijk advies over keuzes bij reparaties. Als je iets aan je telefoon hebt is dit de plek waar je moet zijn!!
Hoi Sarah, Bedankt voor je mooie woorden en de aanbeveling! Ontzettend fijn om te horen dat je blij bent met de snelle service en ons advies voor je iPhone 15 Pro. We helpen je in de toekomst natuurlijk graag weer (al hopen we dat je scherm voorlopig even heel blijft 😉). Veel plezier met je 'nieuwe' toestel!" Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Binnen 10 minuten mijn iPhone 15 Pro Max batterij vervangen met een originele Apple batterij top!
Hoi Ben, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met een originele Apple batterij voor je iPhone 15 Pro Max. Veel plezier weer met een volle accu! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Een erg vriendelijke meneer, die duidelijke uitleg geeft. Mijn Flip 7 was binnen 30 al klaar terwijl ik mee mocht kijken. Super service!
Hoi Samira, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de uitleg en de snelle reparatie van je Flip 7. We vinden het altijd gezellig als klanten even meekijken tijdens het werk. Veel plezier weer met je toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Dank je voor de snelle reparatie van de Samsung S20 van mijn dochter.
Hoi Eva, Wat een ontzettend leuk bericht! Graag gedaan hoor. We weten hoe belangrijk die telefoons tegenwoordig zijn, dus we zijn blij dat we je dochter weer snel online hebben geholpen. Veel plezier ermee! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Goed en adequaat geholpen aan vervanging scherm one plus 13
Hoi Johan, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de schermvervanging van je OnePlus 13 naar wens is uitgevoerd. Graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Fijne reparatie service
Hoi Youri, Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat de reparatie vlot en professioneel is afgehandeld. Veel plezier weer met je OnePlus 13! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ontzettend snel en heel goed geholpen, een vast adres waar we altijd zullen terugkomen!
Hoi Suzie, Wauw, bedankt voor deze topbeoordeling! Snelheid en kwaliteit is waar we voor gaan, dus het is super om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Op koningsnacht mijn Pixel 9 scherm gebroken. En op koningsdag kon ik al terecht voor de reparatie. Super snelle service en ik kan weer door gaan feesten! Super bedankt Martijn!
Hoi Meike, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat ontzettend balen dat je Pixel 9 precies op Koningsnacht sneuvelde, maar we zijn blij dat we je op Koningsdag direct weer op weg konden helpen. Fijn om te horen dat de service bevallen is. Nu snel weer terug naar het feestgedruis—geniet ervan en we wensen je een topdag verder! 🧡📱 Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn iPhone scherm is op een zondag vervangen, wat een super service!
Hoi Saar, Bedankt voor je mooie review! Graag gedaan hoor; een ongelukje zit in een klein hoekje en ook op zondag laten we je natuurlijk niet graag met een kapot scherm zitten. Veel plezier weer met je iPhone! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Snelle reparatie van de Samsung S25 van mijn dochter. Zij is weer gelukkig en ik dus ook!
Hoi Joost, Bedankt voor de mooie review! Wat goed om te horen dat de Samsung S25 weer als nieuw werkt. Graag gedaan en we wensen je dochter weer veel plezier met haar toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Zeer tevreden over de afgehandelde reparatie. Het proces verliep soepel: van een helder advies vooraf tot een vakkundige uitvoering. Erg fijn dat er de mogelijkheid is om te wachten tijdens de reparatie; dit bespaart veel tijd. Een professionele partij die afspraken nakomt en een correcte service levert
Hoi Angelique, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat ons advies en de reparatie aan de verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen dat niemand zijn telefoon lang kwijt wil zijn, dus we zijn blij dat je gebruik hebt kunnen maken van onze klaar terwijl je meekijkt service. Veel plezier weer met je toestel en graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Mijn iPhone 17 Pro Max scherm was gebroken na een verkeersongeluk. Phone Repairs heeft het scherm zeer professioneel en vlot vervangen. Dank je wel!
Hoi Ahmad, Bedankt voor je mooie review! Wat schrikken van het verkeersongeluk, maar we zijn ontzettend blij dat we je hebben kunnen helpen met de reparatie van je iPhone 17 Pro Max. Veel plezier weer met je toestel en we wensen je een veilige reis toe de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Super snelle service
Hoi Lucas, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Veel plezier weer met je toestel. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Top bedrijf
Hoi Yvette, Kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor de topbeoordeling. We vinden het belangrijk dat je niet te lang zonder je telefoon zit, dus goed om te horen dat de snelheid in de smaak viel. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Erg snel mijn iPhone 16 batterij vervangen met een officiële Apple batterij en dat terwijl ik kon toekijken en klaar in 15 minuten. Ideale service!
Hoi Saskia, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met een officiële Apple batterij voor je iPhone 16. Veel plezier met je hernieuwde batterijduur! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Vriendelijk en professioneel en dat op zondag mijn iPhone gerepareerd
Hoi Marc, Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat we je iPhone zo snel hebben kunnen fixen, ook op de zondag. We doen het graag! Veel plezier weer met je toestel. Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Professionele en vlotte reparatie van mijn iPhone 16 Pro achterkant. Aanrader!
Hoi John, Bedankt voor de mooie review en het compliment! Ontzettend fijn om te horen dat je iPhone 16 Pro weer als nieuw is en dat de service naar wens was. Veel plezier weer met je toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Erg vriendelijke man, die me super snel geholpen heeft.
Hoi Ruby, Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je blij bent met de snelheid en de service. We doen ons best om iedereen met een glimlach (en een perfect werkende iPhone) de deur uit te laten gaan. Veel plezier weer met je toestel! Vriendelijke groet, Martijn Phone Repairs
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.