Fantastische ervaring: vakkundig gerepareerd terwijl je meekijkt!
Onlangs heb ik hier mijn Samsung Galaxy Z Fold 7 laten repareren, en ik kan niet anders zeggen dan dat de service echt uitmuntend is. Een opvouwbaar toestel geef je toch niet zomaar aan iedereen mee, maar vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. Wat ik vooral geweldig vond, was de openheid: de reparatie werd direct uitgevoerd en ik mocht gewoon meekijken terwijl de specialist aan de slag ging. Het is fascinerend om te zien hoe secuur en vakkundig er met zo’n complex toestel wordt omgegaan. Geen verborgen gedoe achter gesloten deuren, maar 100% transparantie en puur vakmanschap. Binnen no-time stond ik weer buiten met een perfect werkende Fold 7. Vriendelijk personeel, snelle afhandeling en topservice. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn kostbare telefoon met een gerust hart wil laten fixen!
Beveelt aan
19 September 2026
Mirthe
Leiden
Reactie van Phone Repairs
Hoi Mirthe,
Hartelijk dank voor deze geweldige review!
We begrijpen heel goed dat het spannend is om een geavanceerd toestel zoals de Galaxy Z Fold 7 uit handen te geven. Juist daarom vinden we die openheid zo belangrijk: meekijken zorgt voor vertrouwen, en eerlijk is eerlijk, het blijft ook gewoon fascinerend vakwerk om te zien.
Fijn dat je snel weer met een perfect werkende telefoon op pad kon. Veel plezier weer met je Fold, en mocht er ooit weer iets zijn, dan staat de koffie klaar!
Vriendelijke groet,
Martijn