Super snel, vakkundig en vriendelijke service

Op zondag scherm van mijn Samsung telefoon stuk laten vallen. Via de App een afspraak ( op zondag) gemaakt voor de reparatie. En zoals gezegd alles naar wens verlopen. Ook de kosten zijn vriendelijk te noemen. Ik ben er blij mee. Top service!

Kundig, direct zicht op wat het probleem was

Ik kwam voor een reparatie om onderdeel te vervangen. Echter was al snel zichtbaar dat het met een kleine hulp verholpen is. Tweede bezoek en nog steeds super tevreden

Snel en professioneel geholpen

Martijn is professioneel, snel en kan je van goed advies voorzien. Hij repareert je telefoon waar je bij bent.

Top Service en erg snel

Merkbaar veel ervaring. Hygiënisch tewerk gaan met de juiste gereedschappen zeker een aanrader voor een snelle en goede reparatie.

Prima telefoonreparateur, ik raad hem zeer zeker aan.

Hij weet precies hoe en wat want betreft reparatie van mijn telefoon. En de prijs vind ik ook redelijk.

Vriendelijk, snel en klaar terwijl ik wacht.

Goede reparatie U2 chip en accu, goede service, leuke en vlotte man. Alleen al door een gesprek aan de telefoon had hij door wat er mis was en binnen een paar dagen helemaal gerepareerd. Wij zijn zeer tevreden!

Snel antwoord op vragen, goede afhandeling. Zeer professioneel bedrijf.

Scherm gerepareerd

Snelle professionele service

Mijn telefoonscherm werd snel en vakkundig gerepareerd. Erg aardige man met veel kennis.

Na kontakt direkt afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraak omtrend kosten (zie site). Communicatie zeer goed. Zeer tevreden zeker aan te bevelen!!! Bram.

Gewoon top

Top advies zonder kosten. Was al klaar op mijn telefoon naar een bedrijf op te sturen maar ze vertelden mij dat het schoonmaken van de poort het waarschijnlijk als zou oplossen! Geheel gratis terwijl ze er aan hadden kunnen verdienen!

Een aanrader voor schermreparatie

Hier de telefoon van onze dochter laten repareren, Je word hartelijk ontvangen en sta je netjes te woord, Legt alles netjes uit wat hij gaat doen en binnen een half uur stonden wij weer buiten met een nieuwscherm.

Prima service, snel & vakkundig. Aanradertje :)

Topervaring

Goede service, erg klantvriendelijk. Nadat ik geappt had, ben ik super geholpen, kon bijna meteen terecht! Echt top.

Supersnelle topservice!

Goed en snel geholpen. Deskundig en prima prijzen!

Vorige week zaterdag is me telefoon gevallen waardoor ik niet meer verder kon werken dus diezelfde dag Martijn gemaild of ik zondag bij hem terecht kon maar hij zat vol die dag dus maandag geweest en binnen een kwartier me scherm gemaakt en een screenprotector erbij gedaan en tevreden naar huis gegaan thx Martijn

Wat een top bedrijf

Ik mocht meekijken met de reparatie, zo mooi om te zien hoe professioneel dit bedrijf werkt. Binnen 15 minuten was mijn iPhone 12 Pro Max weer als nieuw.

Deskundig, vriendelijk en klaar in korte tijd

Mijn glas van mijn mobiel was kapot. Binnen 30 minuten vervangen. Pluspunten: je blijft er zelf bij. Dus klaar terwijl je wacht. Deskundig gemaakt en een goede indruk gekregen.

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Ik ga alleen nog maar naar Martijn bij telefoonproblemen. Beste die er is :)

Goed geregeld, snel, vriendelijk!

Perfecte service en uitleg

Vriendelijk, kundig en snel!

Zeer nette, snelle en professionele service

Einde ochtend gebeld omdat m’n scherm kapot was en mijn scherm flitste. Kon in de middag gelijk terecht. Was klaar terwijl ik wachtte. Zeer nette service, heel vriendelijk en zichtbaar kennis van zaken. Aanrader.

Snelle service, klaar terwijl je toekijkt.

Zodra de onderdelen binnen waren snel een afspraak gemaakt en nog dezelfde dag gerepareerd. Prima service, je mag bij de reparatie er bij blijven en binnen een half uurtje gerepareerd (scherm vervangen) voor een goede prijs.

Snel, kundig en kwalitatief top!

Ik kon binnen 24 uur langskomen met mijn beschadigde toestel. In no-time was het scherm vervangen en werkte alles weer als nieuw. Naast de snelle en kwalitatief goede service, is Martijn erg vriendelijk en repareert hij het toestel waar je bij zit.

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.