Snel, flexibel en klantvriendelijk

Alles zo als afgesproeken en reageert super snel. Maar het belangrijkste is dat de ipad weer als nieuw is.

Mijn scherm op mijn Pocophone F1 is op een vakbekwame manier vervangen.

Preparatie is, corona proef, op een vakbekwame manier uitgevoerd.

super service

netjes professioneel top service

Perfect en snel

Terwijl je wacht en een praatje maakt wordt je telefoon gerepareerd. Heel relaxed.

Vriendelijk, professioneel, vakkundig.

Telefoonscherm laten vervangen, vriendelijk persoon die vakkundig te werk gaat. Eerlijk advies ten aanzien van vervanging batterij.

Super geholpen

Snelle service ,en super geholpen

Supersnel geregeld en gerepeteerd

Reparateur is, zeer terecht, erg voorzichtig wat corona betreft. De reparatie op zich, in mijn geval vervangen van de achterkant, was in enkele minuten klaar. Ik was in no time weer weg.

Super service en snel geholpen

Martijn is echt een specialist die weet wat hij doet. Vakkundig en ook nog leuk bij hem aan de werktafel mee te kijken. Mocht ik weer schade of een ander probleem hebben met mijn iPhone of tablet dat ga ik weer naar Phone Repairs.

Geweldige service & kundige reparatie!

Martijn van Phone Repairs Den Bosch heeft mij ontzettend goed geholpen, toen ik met spoed contact zocht i.v.m. het plots uitvallen van mijn Samsung A51. De telefoon reageerde nergens meer op (aan/uit knop en/of opladen) en ik had hem voor een belangrijk event nodig die volgende ochtend. Martijn heeft toen met veel geduld (ondanks dat zijn avondplanning al vol zat) een hardware reset op afstand uitgevoerd. Daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor!

Zeer goed.

Ik kon mijn iPad dezelfde middag al brengen en het gescheurde scherm is keurig vervangen. Alles werkt weer top!

Voor de 2e x mijn iPhone hier laten maken. Vriendelijk en snelle service. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Persoonlijk,(klant)vriendelijk en professioneel

goede ervaring en zeker een aanrader

Goede service, snelle reparatie en vriendelijk

Snelle en professionele service!

Gisteren gebeld en kon vandaag al terecht. Martijn werkt goed en zorgvuldig. Zeer tevreden over het resultaat

Uitstekende service

Vandaag het kapotte scherm van mijn Nokia 6.1 laten vervangen voor een schappelijk prijsje. Binnen 15 minuten was het gebeurd! Zeer professioneel.

Heel goed en snel gedaan

Prima hulp en telefoon als nieuw. Mijn waardering 5 sterren. Roy

Snelle en goede service

Batterij van iPhone 6s snel vervangen. Afspraak snel geregeld.

Super reparatie en vriendelijke service

Ik vriendelijk ontvangen en reparatie snel en nauwkeurig uitgevoerd met orginele onderdelen voor een voordelige prijs. Ik ben ontzettend tevreden

Perfecte service!

Perfecte service!

Snelle en goede service!

M’n accu was is in 15 min vervangen.

Super snel en goed geholpen

Spoedreparatie aangevraagd doordat de telefoon 1 uur voor vertrek naar vakantie kapot op de grond viel. Gelukkig was het scherm op voorraad en kon de telefoon direct gemaakt worden. Top service!

Uitstekend geholpen

Vriendelijke monteur, deskundig, snel en met 1e klas materialen gerepareerd.

Vakkundig werk, snel en goed!

Prima bedrijf voor reparaties aan je telefoon. Weet van zaken en werkt snel, ook verder vriendelijke ontvangst. Zeker een aanrader!

Snel en goed gedaan

Net werk afgeleverd

Netjes volgens afspraak gerepareerd!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.