Top service!

Super snelle reparatie van mijn smartphone! Ik dacht dat zelf wel te kunnen, maar dit bleek toch een professioneel klusje te zijn. Fijne en vriendelijke service, en ook nog eens met een jaar garantie! Echt een aanrader. Een (hopelijk niet nodig) volgende keer zeker weer!

Uitstekende en snelle service.

Altijd snel vakkundig en betrouwbaar met veel kennis.

zeer klantvriendelijk

snelle, vriendelijk en kundig

Netjes, vriendelijk

Martijn heeft het scherm van mijn telefoon snel en vakkundig gemaakt, terwijl ik onder het genot van een bak koffie wachtte.

Accurate en snelle service!

Prima, goede prijs voor goed werk

Uitstekende snelle service

- Snelle afspraak gemaakt - Uitstekende service

Snelle en kwalitatief goede service

De hele telefoon is doorgemeten en op een snelle en efficiente manier is de batterij vervangen terwijl we gezellig hebben gebabbeld.

Snel en professioneel geholpen

Zeer snel, fijne communicatie, niks te duur

Ik ben zeer tevreden!

Perfect geholpen zeer professioneel

Aardige meneer die heel netjes Corona proef mijn scherm heeft vervangen

Snel, vakkundig en klantgericht

Na mijn telefoontje kon ik meteen komen met het toestel van mijn dochter. MediaMarkt wilde het toestel opsturen en dat kon in deze tijd wel 15 werkdagen duren. Ik ben naar IPhone Repair gegaan, waar ik al vaker geweest ben. Altijd snel, vakkundig en klantgericht. Nog geen uur later werkte het toestel weer! Niets drie weken wachten op een toestel! Dank, Martijn!

Ongelofelijk vakmanschap.

De snelle reparatie van mijn iphone tegen een redelijke prijs waarbij een uitgebreide uitleg en een fijne sfeer. Heel erg bedankt!!

deskundige hulp Aardige man

Goed geholpen Net als de andere keren

Ik ben al meerdere keren bij Martijn geweest en hij levert goed en snel werk!

Het is fijn dat je snel bij Martijn terecht kunt. Hij is snel, betrouwbaar en ook erg gezellig.

In 20 minuten een scherm vervangen en telefoon doet het weer. Gecontroleerd en al kreeg ik hem weer terug. Top.

Alles ging volgens onze afspraak.Snel en professionele .

D snelle accurate service

Snel en vriendelijk

Geweldig goed en snel geholpen

Zeer goed geholpen

Super en snel ben er blij mee Dankje wel

Super en snel ben er blij mee Dankje wel

Snel en goed de klacht verholpen

Na telefonisch contact kon ik direct de volgende dag terecht. Klacht met iphone binnen 20 minuten verholpen. Fijn dat het opgelost kon worden zonder direct een waarschijnlijk prijzig onderdeel te vervangen.

Mijn probleempje werdt snel ontdekt en kosteloos verholpen. Dank daarvoor.

Probleem met mijn iPhone prima opgelost.

Luidspreker werkte slecht. Ik dacht dat een nieuwe oorluidspreker nodig was. Martijn heeft hem schoon gemaakt en hij deed het weer prima. Eerlijke verkoop! Ik hou ervan!

Goed en behandelt klant vriendelijk super

Dezelfde dag geholpen alles netjes afgehandeld. Goede service.

Super service

Bellen en binnen 1 uurtje weer als nieuw Scherm en accu vervangen in een handomdraai Incl garantie Niet zelf gaan klooien , overlaten aan de expert Tot de volgende repair .

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.