Snelle goede service.

Snelle goede service. Dit was onze derde keer en we komen de volgende keer weer terug!

Topservice

Bellen en 3 uur later gedrapeerd en dat op Hemelvaartsdag! Open en transparant... tijdens de reparatie mogelijkheid tot meekijken achter een coronaproof scherm. Hier een zeer tevreden klant!

Snelle service. Top resultaat

Top ervaring. Goede prijs kwaliteit.

Bedankt voor je snelle service. Smorgens gebeld, en smiddags kon ik al terecht. Mijn Oneplus werkt weer uitstekend.

Altijd bereikbaar, snelle reparaties en originele onderdelen! Ook voor uiteenlopende vragen over iphones of ipads altijd snel bereikbaar via whatsapp!

Meedere malen, is mijn telefoon kapot gegaan en Martijn weet 'm altijd weer op te knappen.

Snelle goede service!

Prima service, kon de zelfde dag nog terecht en in rap tempo een nieuw accu in mijn telefoon. Top!

Kom al jaren bij Martijn bij defecten aan mijn Iphone(s). Zoals altijd tevreden, aanrader!

Perfecte en netjes geprijsde service

Voor de tweede keer terug geweest (met andere telefoon). Snel geholpen, vriendelijke aardige gast, vorige reparatie battery van andere telefoon werkt na 3 jaar nog steeds prima. Kortom, betrouwbaar adresje voor mij.

Snel, professioneel, vriendelijk.

Had snel een afspraak en werd vriendelijk ontvangen. Zeer goede service.

Snelle reactie op mail. snel, vriendelijk en goed geholpen. Aanrader

Keurige afhandeling en zeer zorgvuldig ontvangen (ivm Corona). Klantvriendelijk en prijs kwaliteit is TOP! Zeker een aanrader!

goede service !

snelle reactie , goede kwaliteit van de reparatie

Snel en goed geholpen

Contact gehad via WhatsApp, afspraak gemaakt voor schermreparatie, supersnel en netjes gemaakt!

Snel, professioneel, vriendelijk

Perfect en snel geholpen met een lekker kopje koffie erbij.

Martijn is een aardige vent en weet wat hij doet. Ik stond zo weer buiten met een gerepareerde telefoon!

Geweldig! Aanrader !

7!!! dagen in de week open tot 22.00!!! uur. Hele aardige man, je kunt er heel snel terecht en je kunt er op wachten. Ben zeer tevreden!

Topservice!

Op zondag vakkundig en zeer vriendelijk geholpen

P30 Pro repair

Snel geregeld

Eén woord: Topper!

De reviews liegen er niet om. Martijn is professioneel, secuur en uiterst servicegericht. Je kunt ook nog eens met hem lachen. Kortom, een hele fijne ervaring. Dit allemaal voor een redelijke prijs!

Perfecte service

Tweede keer mijn telefoon laten repareren. Beide keren perfect geregeld.

Snel geregeld!

Goede service, accu was snel geregeld en geplaatst!

Goed gerepareerd, vriendelijke en attente service.

Telefonisch afspraak gemaakt voor reparatie. Alles keurig gemaakt terwijl ik kon toekijken - en ondertussen nog koffie en een goed gesprek ook. Ik kan het iedereen aanraden. Prima adres!

elke keer weer goede service

Topservice!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.