Snel en goed geholpen

Ik heb een LG en Phone Repair is de enige in de buurt die kan repareren. Batterij direct besteld en 2 dagen later in huis. Afspraak gemaakt en 20 minuten latwr was ik klaar. Top.

Super service !!

Snel en vakkundig geholpen ... een aanrader !

Geweldig adres!

Echt een verademing! Wat een goede service en fijne bereikbaarheid. Nuchter advies, zeker geen geld-klopperij, echt heel fijn. Top-adres!

Zeer kundig en snel

Gebeld en ik kon de zelfde middag terecht. Aan huis, keurige Corona maatregelen getroffen zoals plexiglas. Vriendelijke kundige man. Telefoon werd meteen gerepareerd en stond zo weer buiten. Ik kom zeker terug indien er een volgend scherm gemaakt moet worden.

Goede service, geen kosten als niet nodig!

Inmiddels al een aantal x bij Martijn geweest om een scherm te laten repareren naar volle tevredenheid. Hij vindt altijd een gaatje in z’n agenda om je snel te kunnen helpen, want wie kan er nou nog lang zonder z’n mobieltje 🤪 Maar goed, nu hadden we een ander probleempje; de oplader paste niet meer in de aansluiting dus dat werd vervangen van de aansluiting dachten we.. Maar nee hoor, volgens Martijn konden we dat gemakkelijk zelf oplossen met een tandenstoker. Dat was bijna altijd zo. Geprobeerd en tadaaa opgelost! Dochter helemaal blij en wij ook voor het gratis advies! Fijn dat iemand ook gewoon eens advies geeft zonder gelijk geld te vragen. Top service dus! Thnx!

Super goede professionele service!

Ontzettend blij met deze service! Mijn oneplus 7 zat verstopt en werd schoongemaakt en dat zelfs gratis! Ook goede voorzorgsmaatregelen mbt corona virus. Kom hier zeker terug als ik weer problemen heb met telefoon of andere elektronica!!

Super goed en snel.

Gister brak het scherm van mijn telefoon tijdens het werk. Ik werk op 3min afstand. Om 21uur kon ik mijn telefoon nog komen brengen en om 22uur naar het werk lag hij gemaakt klaar.

Snel en vriendelijk!

Werd heel snel en vriendelijk geholpen, binnen een kwartiertje klaar! Top service :)

Uitstekend, vriendelijk en proffesioneel

Lange openingstijden fijn!

Super quick and good service

Both of my cameras of my Samsung galaxy s10 weren't working anymore. He only replaced one to made the other one work again as well. Super quick response and advise on what's up and phone was good again within two days!! As good as new thanks a lot!! 👍

Vriendelijke en professionele service, aanrader

Professionele aanpak voor het maken van een telefonische afspraak maar ook tijdens het bezoek. Weet waar ze het over hebben, snelle, vriendelijke en correcte oplossing van het probleem. Ik zal Phone Repair zeker aanbevelen aan vrienden en bekende. Marc Dimmers

Ik kan binnen voor de vervanging van een onderdeel, maar Martijn heeft je kunnen helpen door het onderdeel te hoeven vervangen. Hij wilde daar vervolgens ook geen geld voor in rekening brengen. Gewoon hele goede eerlijke service. TOP!

Snel, duidelijk en netjes gerepareerd.

In de avond contact gehad via WhatsApp. De ochtend erna alweer geholpen. Top service!

Nieuw scherm en nieuwe batterij in een iphone 5s geplaatst nodige uitleg gekregen zeer nauwkeurige vakman

goede service!

ik kon makkelijk mijn afspraak maken en kreeg daarbij een uitstekende service telefoon werkt ook weer perfect! kortom een aanrader.

Je telefoon is in goede handen

Erg kundig werden onze batterijen vervangen en schermen gerepareerd. Een aanrader.

Een uitstekende ervaring

Zeer vlot geholpen. Offerte voor de reparatie zeer snel ontvangen. Keurig te woord gestaan aan de telefoon. Heel fijn dat ik vrijwel direct terecht kon, zelfs op zondag. Vriendelijke ontvangst en deskundig en snel geholpen tegen een betaalbaar tarief. Dat is nog een eens de klant ontzorgen. Top !

Snelle en goede service 👍

Heel behulpzaam. En super uitleg. Heel tevreden.

Snel klaar

Scherm snel en kundig vervangen. Heel vriendelijk. En coronaproof!

Snelle en goeie service!

Martijn levert snelle en goede service voor een goede prijs! Aanrader!

Prima service!! Dank je wel!

Gewoon goed werk!

Een ongeluk zit in een klein hoekje: het glas van m'n iPad 2017 brak bij een onhandige actie. Martijn van Phone Repair was direct beschikbaar om dit binnen 24 uur op te lossen. Prijs kwaliteit helemaal in orde en wat prettig is in deze tijd: coronaproof afhandeling. Gewoon goed werk dus!

Snelle reactie en snelle fix!

Helaas gisteren mijn Samsung S10+ laten vallen en scherm was helemaal kapot. Gelukkig snel verholpen door Martijn. Fijn om hier in de avonduren terecht te kunnen. Kon binnen 30 min terecht en binnen 30 min was het scherm vervangen.

Ontzettend goed en snel geholpen !

Snelle service en mijn iPad doet het weer. Erg vriendelijk geholpen. Een tevreden klant dus.

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.