Snel geholpen , duidelijk, eerlijk

Goede en snelle service!

Heel makkelijk contact via de app kunnen leggen en ik kon snel terecht voor een afspraak. Vriendelijke man, werkt snel en professioneel. Zeer tevreden!

Snelle en zorgvuldige service

Blij dat we dit adres gevonden hebben voor reparaties. Snelle en zorgvuldige service.

Absoluut de aanrader voor iedereen

Absoluut de aanrader voor iedereen.. vriendelijk, professioneel, vakkundig en klantgericht.. nooit meer naar een MediaMarkt of andere organisatie... Wat ben ik blij dat ik toch voor hun gekozen heb!!!

Scherm van de iPhone is goed gemaakt!

Ideaal dat je niet aan kantoortijden vast zit.

Kan er vaak s'avonds en in het weekend terecht. Reageert ook snel op de mail.

Geweldig!!

Gebeld en kon gelijk terecht voor een reparatie binnen een half uur weer een als nieuwe telefoon.

Vlot vakmanschap met goede uitleg.

Martijn neemt de tijd om je device goed te onderzoeken. Hij werkt op afspraak, dus geen wachttijden. Je zit bij de reparatie, dus je ziet wat er gebeurt. Ik ben zeer tevreden over zijn service.

Perfecte service

Batterij iphone 7 laten vervangen , perfecte service en op afspraak dus geen lange wachttijd ,!

Snelste en beste reparatieservice van Den Bosch en omstreken

Nu de derde keer dat ik bij Phone repairs ben geweest. Je stuurt ff een appje en 20 min later kan je langskomen om je foon te laten fixen wat binnen de 10 min is gebeurd! Waar je normaal gesproke bij de fabrikant van je foon weken op moet wachten is het bij Phone Repairs dezelfde dag nog gefixt! Super aardige kerel en een lekkere koffie terwijl hij je foontje ff fixt! Van mij een dikke 10+ want zelfs op de zondag kan je bij deze hardrocker terrecht

Phone repairs is om aan te raden, sneller service voor een schappelijke prijs!

Je kan er snel terecht en mijn telefoon was in nog geen half uur gemaakt! Prijs-kwaliteitverhouding is totop!

Geweldige service en kennis van zaken.

Met jonge kinderen en zelf ook niet de handigste zijn heeft Martijn me al zeer vaak geholpen en altijd met enorme kennis en kunde. Voor mij is er maar 1 plek waar ik mijn telefoons naartoe breng en dat is phonerepairs.

Snel geholpen en goede service

Ik kon dezelfde dag terecht en binnen enkele uren was de achterkant van mijn iPhone vervangen. (Dit duurt wat langer dan de voorkant laten vervangen). Ik ben zeer tevreden met de service en het eindresultaat ziet er goed uit.

Perfecte service !

Ik heb een goed gevoel over gehouden aan Phone repairs. Dit omdat er snel en goed gehandeld Wordt. Een echte aanrader. Afspraak is afspraak en mijn telefoon werkt weer naar behoren ! Martijn bedankt.

Vriendelijke en snel

Had een afspraak van de voren gemaakt. Tijdens de afspraak gelijk vriendelijke geholpen. Kon met de reparatie leuk mee kijken en met een half uur was het alweer klaar!

Goede, snelle en vriendelijke service

Mijn gebroken achterkant was binnen 10 minuten gemaakt! Vriendelijke service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel, goed incl iPhone tips

Snel goed geholpen. Fijn zo’n adresje in de buurt.

Goede snelle service met perfect resultaat

Via de officiële Apple-winkel kon het niet gerepareerd worden. Martijn lukte het direct.

Snelle, uitstekende service van een bekwame reparateur.

Als je merkt dat de repetitie wordt uitgevoerd door iemand met kennis en ervaring, wekt dat vertrouwen. De afspraak was makkelijk en snel te maken, de service was top en de koffie was lekker. Mocht ik nog eens een een reparatie moeten laten uitvoeren, dan zéker weer bij Phone Repairs in Den Bosch. Na het vakkundig vervangen van het gebarsten scherm is mijn Pocophone F1 weer als nieuw.

Snel en vakkundig

Snelle service, aardige vent en goed gerepareerd. Top.

Snel en vakkundig gerepareerd!

Makkelijk om een afspraak te plannen en duidelijk wat de prijs is. Originele onderdelen dus helemaal top. Je kan meekijken en was weer snel gefixt. Txs!

Altijd tevreden

Al meerdere keren telefoons laten repareren. Zeer tevreden over de service.

Snel en top

Snel en top serivce

Altijd perfect uitgevoerd

Snelle reactie snelle reparatie. Vakkundig

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.