Goed geholpen!

Goed geholpen, kon snel terecht en iPhone is goed gemaakt!

Goed werk, kundig en vriendelijk

Gebruikt originele spullen en heeft veel verstand van zaken. Vriendelijk en snel geholpen en nog van goed advies voorzien.

Snel en kundig

Martijn weet wat hij doet en dat doet hij goed en snel.

Binnen 30 seconden weer de deur uit!

Ik had het vermoeden dat de oplaadpoort van mijn OnePlus 6 kapot was. Bleek voor twee jaar lang aan stof in te zitten. Na een snelle maar accurate verwijdering van het stof doet de oplaadpoort het weer naar behoren! Dank aan Martijn voor het niet in rekening brengen van kosten. Fijne service :)!

Snelle service, duidelijke uitleg

Goed ontvangst, duidelijke uitleg en snelle service! Hopelijk kan ik lang met de batterij vooruit.

Super snelle professionele service!

Ik kon heel snel terecht bij Phone Repairs. Er wordt een snelle professionele service geleverd. Mijn Iphone werkt weer en ik ben helemaal tevreden.

Zeer comfortabele en aangename ervaring

Snel en vriendelijk te hulp geschoten en een aangename sfeer.

Goeie en snelle service!

Gister geappt en vandaag meteen kunnen laten maken! Lekker snel en goeie service.

Super snel en altijd goed. Aanrader!

Super snelle reparatie van iphone scherm. Aanrader!

Supersnel en kundig.

Door een stomme actie, mijn telefoon op het dak van de auto laten liggen, niet meer te bereiken. Phone repairs gebeld en een afspraak gemaakt. Scherm en touch waren kapot. Binnen 40 minuten stond ik weer buiten. Wat een snelle en kundige man. Chapeau

Supersnel en vriendelijk

Zeer bekwaam, en ervaren, hele snelle reactie en ook nog supersnel gerepareerd. Heel fijn!

Gewoon top!!

Gezellige man, snelle werker en eerlijk! Me mobiel voelt weer als nieuw! Super blij mee, dank je wel!

Goede kwaliteit materiaal, vriendelijk en snel!

Ik wilde graag de batterij van mijn iPhone 7 vervangen. Ik werd netjes ontvangen en het vervangen van de batterij ging vlot. Het is een goede kwaliteit batterij, echt van Apple. Mijn telefoon kan weer even mee!

Snelle en goede reparatie

Snelle en goede reparatie van mijn iPhone 7. Scherm was helemaal kapot en Martijn had er binnen no-time een nieuwe op gezet.

Super snel en goed geholpen!

Martijn heeft me echt snel en goed geholpen. Stond geloof ik na 10-15 min alweer buiten.

Super fijne service en snelle acties/reacties

Super snel en fijn geholpen. Prettig contact via de app. Hier krijg je echt het gevoel snel en prettig geholpen te worden. Scherm Xiaomi hadden ze niet op voorraad maar hadden ze binnen een paar dagen in huis. Snelle en prettige service. Door een stomme actie van mij deze uiteindelijk niet nodig. De aanbetaling netjes en snel terug betaald. Ze denken met je mee en kijken wat de snelste oplossing is in alles. Ik ga voor een reparatie weer hierheen. Ik woon zelf ongeveer 25 km verderop maar vind dat echt de moeite waard!

Top vent fantastisch

Hele goeie en eerlijke reparateur reageerde heel snel en binnen 24 uur was het al opgelost Zeer vriendelijk persoon en echt een vakman Verder hele goede eerlijke prijs

Top service.

Ik kan phone repairs iedereen aanbevelen. Goed en kundig het scherm vervangen van mijn iPhone.

Super service! Martijn is een vakman met verstand

Ik ben super goed geholpen door Martijn. Een afspraak maken ging super snel. Martijn is een eerlijke vakman welke je met een gerust hart naar je telefoon laat kijken. Binnen een zin heb je door dat hij weet waar hij over praat.

Goede service. Reparatie terwijl je wacht

Leuk om te zien hoe je telefoon ter plekke wordt gerepareerd. . Originele Iphone onderdelen.

Professioneel en zéér kundig

Vlot en vriendelijk geholpen met begrip voor de situatie van de klant

Wederom geweldig geholpen.

Mijn ervaring is altijd hetzelfde. Topkwaliteit en service door Martijn. Ik ga nooit ergens anders heen en adviseer ook iedereen om naar Phone Repairs te gaan.

Snel kwaliteit en correct

Zeer prettig duidelijk en snel. Meerdere keren goed geholpen.

Snel en ervaren mijn scherm vervangen

Afspraak gemaakt via app, scherm is snel en deskundig vervangen

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.