Pluspunten
goede uitleg en advies !
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Yvonne, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Hele aangename ervaring. Reparateur weet waar hij bezig mee is.
VerbeterpuntenGeen punten
Hoi Vinesshh, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Vervangen batterij iPhone 6s Super netjes geholpen. Morgens gebeld voor een afspraak en klaar terwijl je wacht. Top
Beste Wilbert, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Ja vlug en deskundig geholpen. Ik was blij dat ik zi snel terecht kon.
VerbeterpuntenNog niets.
Hoi Marlene, Bedankt voor je positieve review! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Goede communicatie, snelle service! Ook bij vragen neemt meneer rustig de tijd.
VerbeterpuntenMisschien wat te drinken vragen aan de klant.
Hoi Cas, Bedankt voor je positieve beoordeling! Door de drukte was drankje aanbieden vergeten, sorry daarvoor. Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Gastvrij ontvangen en onder een kopje thee werd mijn telefoon gemaakt waar ik zelf bij was. Top!
Hoi Francé, Fijn om te zien dat je blij met ons bent! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Super snel contact, en kon ook snel terecht! Gastvrij en gezellig praatje!
Hoi Debbie, Fijn om te zien dat je blij met ons bent! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Bereikbaarheid is super. Kunt al snel terecht en je mag er zelf bij blijven. Zeer tevreden klant!
Hoi Wendy, Fijn om te zien dat je blij met ons bent! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Hij maakt het waar je bij zit, erg betrouwbaar!
VerbeterpuntenGeen!
Hoi Ashley, Fijn om te zien dat je blij met ons bent! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
snel, deskundig en betrouwbaar. Top!
Hoi, Fijn om te zien dat je blij met ons bent! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Zakelijk en betrouwbaar. Heel fijn en snel geholpen.
Hoi Kim, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Leuk en interessant om mee te kijken hoe je telefoon wordt gerepareerd!
Hoi Harald, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Beste Maurice, Jammer dat u ons een 1 geeft. We hebben u gesproken en daarbij heeft u niks kenbaar gemaakt over een 'waas' in het beeld. Enkel over glasbreuk door kracht van buitenaf. Een horloge kan zeer hard (saffier glas is harder dan Gorilla glas van de iPhone) zijn en schade aan het glas maken dat klopt. Scherm breuk valt bij de fabrikanten ook nooit binnen de garantie en dat is bij ons dus niet anders. Dat hebben we u ook uitlegt. Jammer dat u ons de schuld geeft terwijl u de schade zelf veroorzaakt heeft. Wij gebruiken uitsluitend originele schermen, zoals u hier kunt lezen: https://www.phonerepairs.nl/originele-onderdelen-phone-repairs/ Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Je wordt vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Kreeg zelfs nog een kopje koffie
Hoi Rien, Fijn om te zien dat je blij met ons bent! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Heel professioneel en kordaat. Heel prettig en zeer goed geholpen. Kan ik iedereen aanbevelen!
Hoi Jeroen, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Hele snelle fijne service
VerbeterpuntenGa zo door
Hoi Judith, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Topservice! Snel en kundig. Fijn en entertaining dat je als klant mee mag kijken
Hoi Marjolein, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Open en eerlijk. Goed bereikbaar en fijne openingstijden.
Beste Paul, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Zeer tevreden!!
Beste Edith, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Hoi Robin, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snelle reparatie, geen problemen achteraf Alles werkte direct, zeker een aanrader!
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Ik was snel en goed geholpen
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Wouw, wat een leuk bedrijfje. Vooraf wel even afspreken, ik had dat niet gedaan. Er ging net een klant weg. Gelukkig had hij nog wel even de tijd om ook even naar mijn telefoon te kijken, had slechts een half scherm, en ging gelijk over tot reparatie. Gezellig bij hem aan tafel gezeten. Leuke uitleg wat hij aan het doen is. Een half uur later was alle gerealiseerd. perfect. Als ik de volgende keer weer wat heb ga ik zeker bij hem terugkomen.
Hoi Hans, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Afspraak snel en makkelijk gemaakt
Verbeterpunten/
Hoi Rudy, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.