Pluspunten
Hij komt zijn afspraak na en hij heeft het perfect gedaan
Hoi Davy, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Afspraak gemaakt voor vervangen accu en luidspreker van een iphone 6S. Luidspreker bleek niet kapot maar vol met stof wat ter plaatse kosteloos werd schoon gemaakt. Accu netjes vervangen waarbij Martijn ons precies liet zien wat de waarden van de oude batterij waren (was echt versleten) en die van de nieuwe batterij. Je kunt gewoon meekijken en alles is heel transparant. Wij zijn er erg mee geholpen. Echt een aanrader.
Hoi Jan, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Direct na telefonisch contact kon ik terecht. In mijn bijzijn werd mijn IPhone gerepareerd. Alles werd zeer professioneel, met uitleg afgehandeld. Phone Repairs is zeer aan te raden.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hoi Ellen, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Kon de volgende dag al terecht en ontvangen met een kop koffie, binnen 10 minuten stond ik weer buiten met een gerepareerde telefoon! Snel en professioneel.
Hoi Robert, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Vriendelijk, snel en vakbekwaam geholpen.
Beste Mike, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Gewoon top en binnen enkelen minuten gereed!
Hoi Bram, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Beste Puurstipdesign, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Kennis van zaken, zelfs over mijn Sony Xperia die toch beduidend minder vaak verkocht wordt dan een Samsung of Apple. Zeer vriendelijke eigenaar.
Hoi Jessica, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snelle service!
Hoi Lindsay, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Goede, snelle, betrouwbare en eerlijke service!
Hoi Djimmer, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Super vriendelijk geholpen! Zeker een aanrader.
Hoi Chantal, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Openingstijden Luisterend oor, Goed advies
Beste Raymond, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snel geholpen, vriendelijk personeel, niet duur
Hoi Casper, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snelle service, klant vriendelijk en eerlijke prijzen.
VerbeterpuntenNvt
Hi Liza, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Hoi Drik-Jan, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Beste heer, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snel, goed en gastvrij
VerbeterpuntenNvt
Hoi Hidde, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Zondag bellen om10.01, telefoon direct opgenomen. 12 uur afspraak , 20 min later nieuwe accu en paar nuttige tips rijker. Sneller en beter is onmogelijk !! Nico
Beste Nico, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snelle proffesionele reparatie en leuk dat je mee kan kijken.
Beste Nico, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Snelle service voor betaalbare prijs !
Hoi Peter, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Alles volledig naar wens!
VerbeterpuntenEen puntje: de tip de verzekering te raadplegen bleek een dooie mus. Vallen (o.a) van inboedel bleek niet gedekt.
Beste Bert, Dank je wel voor je beoordeling! Helaas verschilt de dekking per verzekeraar en polis. Tip: sluit ook een buitenhuisdekking af, dan ondervang je dat. Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Goede service en klaar terwijl je wacht (ipv 5 werkdagen wachten!!)
Hi Sabine, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Het is erg leuk dat het huiselijk is. Daarnaast zie je wel dat er een professional aan je telefoon zit, dus ik had het gevoel dat het wel goed zou komen.
VerbeterpuntenBij mensen die minder van vertrouwen zijn, moet er misschien een soort "garantie" afgegeven worden voor de reparatie. (Schade bij reparatie die door ons veroorzaakt wordt, wordt vergoed of zoiets)
Hoi Anton,, Dank je wel voor je beoordeling! We gaan met je feedback aan de slag. Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Zeer vriendelijk duidelijk een vakman die weet wat hij doet en ook uitlegde wat hij doet
Beste Carlos, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Zeer vakkundig en snel gemaakt. Prima service.
Verbeterpunten-
Beste Carl, Dank je wel voor je beoordeling! Martijn Phone Repairs
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.