Pluspunten
topbedrijf. Alle afspraken die gemaakt werden, werden keurig nagekomen. Prima en snelle afhandeling, reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.
Beste Peter, Dank je wel voor de beoordeling. Martijn Phone Repairs
Hoi Wim, Dank je wel voor de beoordeling. Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Zeer kundig en zeer betrouwbaar. Direct reactie en spoedige afspraak. Geen nepzooi alles origineel. Goede bereikbaarheid en vriendelijk ontvangst.
Beste Reggie, Dank je wel voor je fijne woorden. Groetjes, Martijn
Hoi Bianca, Dank je wel voor de beoordeling. Martijn Phone Repairs
Pluspunten
Flexibel en kundig; probleem was snel opgelost.
Hoi Erik, Dank je wel voor je review :-) Groetjes, Martijn
Pluspunten
iPhone snel en goed gerepareerd. En intussen gezellig gekletst. Ik raad iedereen aan om hier naar toe te gaan!
Hey Bert, Dank je, was gezellig met jullie :-) Fijne vakantie! Martijn
Pluspunten
Snelle service, heldere communicatie en prijsopgave vooraf. Klaar terwijl je wacht (in dit geval terwijl je er bij zit, zodat je precies kunt zien wat er allemaal gebeurt). Lekkere koffie ..... :-)
VerbeterpuntenVooral niet veranderen!
Hoi Wim, We zijn er blij dat je Elephone U Pro weer netjes in order is. Veel plezier weer van deze mooie machine. Groetjes, Martijn
Hartelijke dank voor je beoordeling. Martijn
Pluspunten
werkzaamheden worden zorgvuldig, snel en vakbekwaam uitgevoerd. Ook aandacht voor de klant, die de werkzaamheden van nabij kan volgen.
VerbeterpuntenBlijf aandacht geven aan de genoemde positieve punten
Beste Fons, Dank je wel! Martijn
Pluspunten
nu voor de 2e keer geweest 1e keer nieuw iPhone scherm en nu een nieuwe accu. Even vooraf bellen en je kunt vrij snel langs komen, en dan is het eenmaal zo geregeld: ik stond erbij en ik keek erna en je raad het al: Klaar. Super snel, netjes en voor een nette prijs.
Hoi Fránk, Dank je! Martijn
Pluspunten
Heel snel en goed contact. Op korte termijn afspraak gemaakt en scherm Samsung S8 snel en goed vervangen waar we bij zaten. Hij werkt weer perfect! Bedankt Martijn!
Hi Annemarie, Hartelijke dank voor je beoordeling :-) Martijn
Pluspunten
Binnen half uur voor mijn neus onder het genot van een bakje koffie de schermunit van mijn iPhone X vervangen. Betrouwbaar en vakkundig.
VerbeterpuntenVooraf hebben we het niet over de prijs gehad. Heb er ook niet naar gevraagd. Zou toch goed zijn om voor de reparatie dit helder te communiceren.
Beste Pepijn, We zullen je aandachtspunt zeker meenemen, en voortaan de tarieven vooraf duidelijker vermelden in het contact met de klant. Dank je voor de feedback. Dat helpt ons verder. Martijn
Pluspunten
Ik kon dezelfde avond nog terecht nadat ik mijn Iphone had laten zwemmen. Werd up to date gehouden over de reparatie en uitleg hoe en wat er allemaal gerepareerd werd
Hoi Laura, Dank je wel voor je beoordeling. Gelukkig is je iPhone weer helemaal hersteld van de zwempartij. Martijn
Hi Christopher, Dank je voor je klantbeoordeling. Martijn
Pluspunten
No-nonsense, straight to the point, en duidelijke afspraken over de prijs.
Mike, Dank je wel voor je review. Martijn
Pluspunten
Helemaal toppie, snel en goed geholpen door deze man
VerbeterpuntenNee, alles ging zoals het horode
Sjoerd, Dank je wel voor je mooie review. Martijn
Pluspunten
Je kan vaak dezelfde dag terecht en dan is die telefoon ook meteen gerepareerd. Dat zie je nergens. Tevens bij je zelf aanwezig bij de reparatie. Geen geklooi dus.
Verbeterpunten...reageren op e-mail tijdens de vakantie.. Klein verbeter puntje dan.
Beste Robert, Dank je voor je beoordeling. Wij vinden het belangrijk dat klanten mee kunnen kijken met de reparatie. Je toestel is immers een zeer privacy gevoelig apparaat. Je verliest je toestel geen moment uit het oog, Daarnaast zie je waar je voor betaald ook niet onbelangrijk. Martijn
Pluspunten
Ondanks probleem telefoon, in overleg netjes opgelost en toestel prima gerepareerd. bedrijf heeft er tenminste moeite voor gedaan om onderdeel nog te kunnen verkrijgen. Top.
VerbeterpuntenBen helemaal tevreden
Beste Will, Dank je voor je mooie beoordeling. Wij doen altijd ons uiterste best, om ook toestellen te repareren waar andere bedrijven niet meer kunnen helpen. Het is voor ons een kick toch het originele onderdeel te vinden, samen met onze partners is o.a. China, Korea, Japan, India. En als het dan lukt is zo gaaf! Martijn
Dank je wel Bas! Marjan
Pluspunten
Prettig persoonlijk contact en een afspraak is zo gemaakt. En je telefoon ook.
Kim, Dank je voor het delen van je fijne ervaring met ons! Martijn
Pluspunten
Goede uitleg
VerbeterpuntenWeet ik niet
Dana, Hartelijk dank voor je review. Marjan
Pluspunten
Snelle service en duidelijke uitleg over reparatie van de telefoon.
Hartelijke dank, voor je recensie. Uitleg is een deel van de reparatie beleving en dat vinden wij zeer belangrijk Martijn
Dirk, dank je wel. Ook voor minder bekende merken zoals UmiDigi zijn wij het adres. Martijn
Dank je wel Bram Martijn
Pluspunten
Mijn Pixel 2 XL binnen 15 min. voorzien van een nieuw LCD, perfecte service. Ga zo door, beveel jullie aan bij iedereen die ik ken!
Beste Jaap, Dank je! Greetje
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.