Pluspunten
snel, simpel. Je zit erbij als je telefoon wordt gerepareerd. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Doen 100% wat beloofd is
VerbeterpuntenPrijs is nogal pittig
Pluspunten
Snel en secure
Pluspunten
Er kon op korte termijn een afspraak gemaakt worden. Nog sneller werd de lens van mijn camera vervangen
Pluspunten
Meekijken is geen probleem en de koffie is heerlijk! Duidelijk informatie over de reparatie terwijl deze aan de gang is.
Pluspunten
Ik werd snel geholpen binnen een uur was mijn Telefoon gerepareerd. . Achteraf bleek dat een functie niet werkten, doen ben ik terug gegaan en hij heeft het gerepareerd. . Hij geeft 12 maanden garantie. . Goede service hellemaal top.
Pluspunten
Kon dezelfde avond nog langskomen voor de reparatie en dit was binnen een half uur gebeurd.
Pluspunten
Martijn is snel en toegankelijk en 100% betrouwbaar. Bij binnenkomst krijg je kop koffie en kun je (gezellig) wachten terwijl hij telefoon voor je gezicht repareert.
Pluspunten
Fijne communicatie, goede service en als klant gewoon even een kopje koffie drinken tijdens het wachten van de reparatie.
Pluspunten
Klantvriendelijk en snel.
Pluspunten
Je wordt altijd netjes geholpen en snel. Echt super!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik werd zeer snel en deskundig geholpen
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Verbeterpuntenprofessionele werkplek, sms
Pluspunten
Vriendelijk geholpen door Martijn. Heeft alles op orde en ben snel geholpen!
Pluspunten
Snelle reacties. Ook via de chat goede ondersteuning.
VerbeterpuntenGa vooral zo door !
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst, herstel terwijl u wacht (en toekijkt). Snelle en duidelijke service.
VerbeterpuntenLevertijd kan langer zijn, maar dit ligt niet aan het bedrijf, wel aan de beschikbaarheid van onderdelen.
Pluspunten
Meteen advies aan de telefoon, super! Snel opgelost. Uitleg erbij.
VerbeterpuntenGa zo door
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.