Pluspunten

Probleem, mailen, afspraak direct, binnen lopen, reparatie, adviezen, koffie desgewenst. Topbedrijf

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed bereikbaar en snelle reactie. Levertijd eerder dan telefonisch beloofd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer kundig en flexibel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het telefoon scherm was super gemaakt en in elkaar gezet. Toen ik vervolgens onderweg naar huis was bleek er iets niet goed te zijn met de microfoon. Ik ben meteen terug gegaan en kom meteen geholpen worden. Nu is het scherm weer mooi en werkt de telefoon weer super

Geen bijzonderheden

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Friendly, willing and very helpful.

• Communication
  • Reliability
  • Speed/Delivery period
  • Follow up agreements
  • Knowlegde & Skills

Pluspunten

Binnen 30 mins telefoon gereed voor gebruik. Flexibele openingstijden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wat een geweldige service. Klaar terwijl je wacht. En een toestel met goed overleg weer opgestuurd gekregen. Een dikke 10 dus.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle communicatie, open en vriendelijk, ruime openingstijden en goede voorraad materialen. Als er iets niet is, wordt het binnen een paar dagen geregeld. En natuurlijk heerlijke koffie!

Reparatie is gisteren pas uitgevoerd dus kan nog niks zeggen over betrouwbaarheid maar aan de manier van werken zal dit zeker wel goed zitten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk vakkundig en heel snel !!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg vriendelijk te woord gestaan. Kon meteen terecht zonder problemen en een pluspunt is dat je erbij mag blijven, als Martijn jouw telefoon repareert. Kortom, een zeer goede service zonder poespas!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele snelle en goede service. Erg gastvrij, onder het genot van een kopje koffie wordt je telefoon vakkundig gerepareerd.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle vakkundige reparatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aan de telefoon werd ik al vriendelijk geholpen, ze hielden je op de hoogte via sms. Telefoon super gemaakt! Een tevreden klant

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel! Goed! Zonder gedoe! En super klantenservice!!

Niks! Gewoon blijven doen wat je doet en hoe je t doet!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Deskundige, snelle klaar-terwijl-u-wacht-service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kon dezelfde dag nog terecht en mijn toestel is perfect gerepareerd. Martijn HD het juiste gereedschap en wist precies hoe mijn toestel (Nexus 6P) in elkaar zat.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service. Had een kapot scherm op mijn Elephone, dus even op zondagmiddag contact gehad via de chat en een vervangend scherm was op voorraad. Vervolgens gevraagd of ik direct cash mee kon sturen, zodat ik niet moeilijk hoefde te doen met internetbankieren en dat was geen probleem. Op maandagmiddag de telefoon opgestuurd en ik kreeg dinsdagavond de melding dat de telefoon was gemaakt en men hem de dag erna op zou sturen. Woensdag nog een mail gehad met een track en trace code. Donderdagmiddag was de telefoon weer terug en tot mijn verrassing zat er nog een zakje snoepjes bij en daar heb ik mijn nichtje blij mee gemaakt. Helemaal top!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke communicatie, zowel vooraf per mail als tijdens de afspraak. Direct ook bruibare tips op basis van de verstrekte informatie. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, tot laat kun je contact opnemen. Tijdens de afspraak goede uitleg over wat de mogelijkheden zijn. De twee toestellen (beiden iPhone 5S) zijn goed bekeken en problemen werden goed uitgelegd en getoond. Uiteindelijk van één toestel de accu vervangen, dit werd zorgvuldig gedaan met wederom een duidelijke toelichting. Alleen de onderdelen zijn in rekening gebracht. Hopelijk heb ik de service voorlopig niet nodig, maar anders weet ik direct waar ik het vakkundig op kan laten lossen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Martijn reageert bijzonder snel op vragen per mail en denkt mee met mij als klant.

Pluspunten

Was ontzettend snel klaar en had alle benodigheden al klaar liggen. Ook had hij een nieuw hoesje die beter was voor mijn telefoon dus die kon ik er gelijk bij aanschaffen.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nvt

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Reageert erg snel op e-mails en heeft zeer snel en vakkundig mijn telefoon gerepareerd. Zaterdag afgegeven en dinsdag per aangetekende post weer retour ontvangen. PhoneRepairs heeft het voor elkaar gekregen om originele onderdelen voor mijn Xiaomi Mi MIX te krijgen, welke telefoon in Nederland niet verkrijgbaar is. Hiervoor had ik acht andere ondernemingen benaderd die allen mijn telefoon niet konden repareren. Top service!

Ploossche hof 13

5233 HA 's-hertogenbosch

073 - 8220013

Over Phone Repairs

Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.