Pluspunten
Deskundig vriendelijk snel en gastvrij
Pluspunten
snelle service goed vakmanschap
Pluspunten
Martijn is een zeer prettige persoon in de omgang met kennis van zaken. Afspraak snel gemaakt en probleem vakkundig opgelost!
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
Perfecte service! Binnen 2 dagen was het scherm voor mijn verouderde toestel al binnen en kon ik dus even afspraak inplannen. Perfect gerepareerd onder het genot van een kopje koffie en een gezellig gesprek.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Wil je een ervaren vakman, met originele onderdelen... dan ben je bij Martijn aan het juiste adres.. Let op mensen.. bij een ander is goedkoop, duurkoop.. bij Martijn al klant sinds de iPhone 4.. Groeten Danny
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ruime openingstijden. Super service
Pluspunten
Tot 22u open zelfs op zondag!
Pluspunten
Snel tijd voor je, snelle afhandeling
Pluspunten
Super snelle service en een echte vakman!
Pluspunten
Helemaal top! Zojuist om 21.30 savonds nog netjes geholpen en nog een kopje koffie gekregen ook! Eerder in Vught geweest bij Smartphone point en dat zijn oplichters, ze hebben me een nep Apple front verkocht. Daar kwam ik bij Phone repairs dus achter.
Pluspunten
Expert in reparatie en advies. Ze kijken kritisch of een reparatie wel noodzakelijk is, en wel loont, zonder alleen aan hun eigen portemonnee te denken. Top!
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Snelle en goede service. Kan zelfs op zondag terecht! Telefoon wordt gemaakt terwijl je kan toekijken, erg fijn.
even in de melding van gereedheid reparatie garantie melden
Pluspunten
Altijd snel antwoord bij een vraag en vaak kan reparatie al binnen 24 uur gebeuren. Betrouwbaar en eerlijk advies
Pluspunten
Top, er naar toe gereden, direct aan de beurt, binnen 10 minuten weer buiten met nieuw scherm!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Direct antwoord bij chatfunctie op de website. We konden direct terecht. Professionele reparatie. Top service.
Pluspunten
Werkt professioneel en snel; goed in alle opzichten. Erg prettig.
VerbeterpuntenAls dit mijn bedrijf was zou ik een toestel vooraf controleren op een aantal sterk door hardware beïnvloede basisfuncties, bijv. werking van knoppen, vingerafdruk, lezen van sd en simkaart, werking camera en geluid. En dat ook weer doen na de reparatie. Dan heb je een volledig beheerst proces.
Pluspunten
Snelheid bij het maken van een afspraak het repareren en deskundigheid maakt dit bedrijf uniek!
Pluspunten
Super service en transparantheid van reparaties je mag er zelfs bij aanwezig zijn als reparatie plaatsvind onder het genot van kopje koffie kun je er vaak op wachten
Pluspunten
Binnen 15 minuten stond ik weer buiten met een goed werkende iPhone
Pluspunten
Helemaal tevreden bedankt
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.