Pluspunten
flexibiliteit en kwaliteit
Pluspunten
Geen vaste werktijden je in overleg op alle momenten komen, avond, ochtend, weekend maakt allemaal niet uit.
Pluspunten
Helder, duidelijk, snel, service en vakmanschap
Pluspunten
Na initieel contact op dezelfde dag een afspraak kunnen maken. Gebruik van originele onderdelen. Veel vakkennis.
VerbeterpuntenPfff, niet zoveel eigenlijk. Misschien het logo verbeteren. Zag dat de sticker op de auto moeilijk leesbaar was.
Pluspunten
Zeer snelle service Gastvrijheid op topniveau! Klantgericht luisterend oor voor klanten!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Super snel en zelfs in de avond.
Pluspunten
Gewoon top!
Pluspunten
Ik kon heel snel terecht en terwijl ik er bij zat was mijn telefoon zo gemaakt.
Pluspunten
Stipt, snel en goed. Vriendelijk en klantgericht.
Pluspunten
snelle service goede communicatie
Pluspunten
Very good straight forward
Pluspunten
Snel, vakkundig, uitstekende koffie en altijd een leuk gesprek
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk en toegankelijk
Pluspunten
Alles perfect geregeld, snel, kundig en op vriendelijke manier
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.