Pluspunten
Zeer klantgericht. Perfecte service.
Pluspunten
Snelle, prettige, vakkundige en accurate hulp.
VerbeterpuntenEigen werkruimte.
Pluspunten
Zeer snel en kosteloos onderzoek voor een telefoon met waterschade. Alleen portokosten. Kosteloos een schade rapport voor mijn verzekering geleverd. Zeer goede service en prima en snelle communicatie. Opvallende klantvriendelijkheid en zeer service gericht. Complimenten.
Pluspunten
Super snelle respons, mega goed geholpen!
Pluspunten
duidelijke afsparken snelle service 1 jaar garantie op montage geen onderzoekskosten
Verbeterpuntenvindbaarheid zou iets beter mogen, maar dit lag ook deels aan mij zelf
Pluspunten
Snelheid en service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Makkelijk en fijne communicatie. Snel en goed
Pluspunten
Snelle service,deskundig,geen lange wachttijden
Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam en snel in het repareren van mijn iPhone
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, en je weet waar je aan toe bent. Een van de weinigen die Oppo schermen heeft.
VerbeterpuntenBeter kijken welke versie schermen er zijn en welke er daadwerkelijk op vooraad zijn.
U had doorgeven dat het om een Oppo Find 7 ging en niet het versie nr. X9067 deze zijn bijna niet verkocht in Europa. De X9007 scherm waren ruim op voorraad. Inmiddels de x9067 scherm ook :-)) Dank voor u feedback, we zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten en u feedback helpt ons daarbij.
Pluspunten
sympathieke, deskundig, snelle persoon (monteur)
Pluspunten
Flexibele openingstijden, klantgericht, "no-nonsense"
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Ik kon direct terecht voor mij iPhone 5s reparatie, onderdelen waren op voorraad. Onder 't genot van een kopje koffie en een praatje wordt de reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.
VerbeterpuntenEigenlijk geen, misschien een koekje bij de koffie ;-)
Dank je voor je aanbeveling! En de stroopwafels zijn nu weer op voorraad!!
Pluspunten
Snelle service en dat voor een minder populair model. Ook goed bereikbaar per telefoon voor alle vragen. Erg tevreden!
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.