Pluspunten
Verse Koffie en makkelijk te vinden.Gratis parkeren
Pluspunten
Goede communicatie en vakmanschap.
Pluspunten
Top service, je kunt altijd snel langskomen en het wordt keurig gerepareerd terwijl je wacht!
Pluspunten
Super snelle service
Pluspunten
Duidelijk en helder betreft reparatie
VerbeterpuntenHelemaal geen verbeterpunten. Helemaal top
Pluspunten
Snel geholpen door de afspraak geen onnodige wachttijd. Meekijken tijdens de reparatie je weet dus wat er gedaan wordt. Top service
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk snel en professioneel.
Pluspunten
Snelle klantvriendelijke en klantgerichte service
Pluspunten
Mail in de avonduren bijna instant beantwoord. Duidelijke communicatie, snelle afhandeling.
Pluspunten
Zeer goed en bekwaam
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, nette prijzen en vakkundig.
Pluspunten
Inmiddels meerdere keren geweest, elke keer netjes ontvangen en mijn telefoon is elke keer in nette staat teruggegeven. Absoluut een aanrader voor een reparatie die niet duur is, maar wel vervangt met echt spul! Ik rijd met alle liefde even om voor deze service!
Pluspunten
Eerlijke behandeling
Pluspunten
snelle reparatie, ziet er goed uit en telefoon werkt weer naar behoren.
Pluspunten
Absoluut perfecte service! Binnen 15 min stond ik weer buiten met een gerepareerd toestel. Helemaal top.
Pluspunten
Service is goed. Er wordt precies uitgelegd wat het probleem is bij je iPhone en je wordt snel geholpen en terwijl je wacht krijg je een lekker bakje koffie. De nazorg en garantie zijn super. Ik had problemen met mijn iPhone en deze is inmiddels vervangen; was gewoon garantie ! Ik raad dit bedrijf echt bij iedereen aan !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten voor dit bedrijf. Servic
Pluspunten
Deze man verstaat zijn vak.
VerbeterpuntenZorg voor een zakelijkere uitstraling van je werkruimte. Hierdoor komen je corporate identity en corporate image veel meer overeen. Dit kan je ook zakelijk meer omzet opleveren.
Pluspunten
Duidelijke communicatie over wanneer onderdelen geleverd worden en reparaties kunnen worden uitgevoerd. Leuk dat je zelf mee kunt kijken bij de reparatie en daarbij ook nog eens goede koffie aangeboden krijgt.
Pluspunten
Super bedrijf. Goede en snelle service...
Ploossche hof 13
5233 HA 's-hertogenbosch
Wij zijn de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt, binnen 30 minuten! Bij Phone Repairs Den Bosch vind u het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij gebruiken voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Wij kunnen u ook helpen bij moederbord reparaties, niks is ons te gek. Wij repareren ook toestellen die minder mainstream zijn. Wij bieden een vertrouwde en betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening zult vertrouwen.