goede kwaliteit en snelle service

bestel altijd verf en bevalt mij zeer goed, een keer met DHL, heeft 5 dagen geduurd.

ik heb al verschillende keren iets besteld bij bullstore de producten zijn altijd goed verpakt en en er wordt zorgvuldig met de producten omgegaan de bestelling hebben we altijd binnen een paar dagen in huis

Goed en betrouwbaar.

Prima. Ik had op korte termijn Bangkirai olie nodig. Het werd prima op tijd geleverd! Ook de verzending was goed verzorgd.

Service slecht

Twee potjes verf, kwasten en stopverf besteld. Alles volgens afspraak geleverd, maar in een zak met folie en dicht getapt met een hoop tape. Bij het openen vliegt er een potje verf op de grond. Alles onder, reactie Bullstore eigen schuld dikke bult. Tegen betaling van alle kosten sturen we graag een nieuw potje. Hoezo goede service

goede service voor goede prijzen

Bij mijn weten, voor de producten die ik wil, de goedkoopste, en wat niet onbelangrijk is, goede service en perfecte levering

Beter word het niet!

Voor half elf s’avonds verfspullen besteld ,de volgende dag in huis ! Alles scherp geprijsd in vergelijking met andere leveranciers. Superrrr ! Beter word het niet !!

Wederom uitstekend !

Ook deze bestelling is tot in de puntjes perfect afgehandeld door Bullstore. Bedankt !

Overzichtelijk site, snelle en correcte levering

Snel

Bezorging was snel product nog niet gebruikt dus kan ik nog niks over zeggen

Top om 1600 besteld om 1000 de andere dag in huis super snelle service

snelle levering, goede producten

ondanks de diverse soorten producten, snelle levering en alles ' ok'

Heel vriendelijk behulpzaam en zeer meedenkend

FANTASTISCH Hele fijne medewerkers

Super service en deskundig advies

Vriendelijke klantenservice, deskundig advies en goede service. Wij kopen zeker weer bij Bullstore!

Super smiddags besteld dag erna in huis.ben zeer tevrede. Dankje en houd deze goede service erin

op tijd en snel geleverd

Zoals altijd zijn de gevraagde producten snel geleverd, ben al jaren klant. :-)

Uitstekend!

Goed geholpen, snelle levering. Prima!

Na plaatsing bestelling direct bevestiging van verzending en de volgende dag geleverd. Supersnel. Aantrekkelijke prijzen vergeleken met andere leveranciers. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Bullstore.

Supersnelle levering

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle correcte levering.

Enkel positief!

Super snel

Super snelle levering

Correct, snel en niks te duur

Snelle, correcte levering

Vriendelijk personeel duidelijke website

Zie boven

Perfecte service

Tot twee keer toe meer dan uitstekend geholpen en direct terug gebeld met toelichting bij mijn vragen.

Snelle levering en nette prijs

Mijn Tenco beits werd snel voor een nette prijs geleverd. 1 tip: inpakken zou beter kunnen, er zaten deuken in enkele blikken en ik was verbaasd dat de blikken niet opengesprongen waren.

Snelle levering en goede actie

Snelle levering en goede actie

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!