Super snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

super

Snelle levering en en een zeer snelle afhandeling van een probleempje na de aflevering .nogmaals super

Goed geholpen en netjes geleverd!

Goed geholpen in de afgelopen jaren ,de verpakking en levering is verbeterd en goed geleverd . prijs en kwaliteit is in verhouding!

alles goed geregeld

Alles goed geregeld,alleen de factuur kan veel beter nu moet je twee bladen uitprinten voor de factuur voor een paar producten dat kan veel compacter.

Gewoon heel goede

Prima webwinkel. Snelle levering, goede prijs en duidelijke site.

goed en betrouwbaar

mag wel eens een roerstokje bij

snelle levering,keurig verpakt

Snelle levering scherpe prijs

Het was eenvoudig om op de website het juiste product te vinden en te selecteren. De prijs was daarbij ook prima en de levering verliep vlot.

Prima webshop! Snelle levering en een goede prijs.

Prima webshop! Snelle levering en een goede prijs.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

goed product, super service

zeer snelle service

Zoals het moet

Bestelling compleet en snel geleverd

keurig op tijd

De avond ervoor besteld en de volgende dag geleverd. Dat is klasse!

Goede prijs en snel geleverd

Uitgebried asortiment en snelle levering

Zeer snelle en correcte service

Alles is snel verzonden en de prijzen zijn zeer goed.

Goed en snel

Zou een week duren en was er net 6 dagen . Goede service snel en ook nog heel goedkoop. Pot metal putty 1000gr normaal 23 euro overal. Hier was hij maar 14

Goede prijs en snelle levering...

Prijsvergeleken van Tenco houtcoat zwart. Bullstore goedkoopste. Vandaag besteld. Andere dag al in huis (PostNL) Goed verpakt. Aanbevolen.

Scherpe prijzen, snelle levering

Ik bestel vaak verf en plamuur via Bulstore, het wordt altijd erg snel verzonden (wat bij andere webshops wel anders is) en de prijzen zijn zeer scherp. Ook de levering is prima, netjes verpakt en altijd compleet. Ik ga in de toekomst zeker weer bij Bullstore bestellen!

Levering was door een technische fout later, maar persoonlijk incl. attentie afgeleverd. Snel en meer dan netjes opgelost.

Goed verpakt en snel geleverd. Kortom, TOP

Alles volgens afspraak en naar wens geleverd volgens afspraak

uitstekend

reageert snel en je weet waar je pakket bevindt.

Voordelig en snel geleverd

Dit bedrijf voegd daad bij het woord. Geleverd volgens afspraak

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!