betrouwbare leverancier

Komt zijn beloftes correct na !

Snelle leveringen en ophaalservice ook prima

correct en snel

Alle bestellingen tot nu toe worden correct en snel geleverd. We hebben al veel besteld, nog nooit een klacht gehad. Ook goed verpakt!

Prima en betrouwbare online winkel

Makkelijke site, snelle en prima levering. Heel tevreden dus!

Zeer snelle levering

Snelle levering. Telefonisch contact gehad over vraag mbt schutting. Werd via video bellen teruggebeld en werd vakkundig geholpen

Super prijs en supersnelle levering (B)

Gisteren namiddag besteld, gratis verzonden (+60€) en daarnet netjes verpakt geleverd door postnl. Beter kan niet!

Snel en goed geleverd.

De bestelde lakstift is keurig volgens afspraak geleverd.

Topshop

Reeds de dag na bestelling geleverd.Top

Super goed bedankt

Super goed bedankt

Goede en correcte service.

Kwaliteitsvol product aan zeer goede prijs/kwaliteit

Correct en snel

Goede website, snelle levering.

Fijn dat de levertijd wordt gegeven.

Zeer tevreden.

Verkoopsite- Goed. Bestellen- Heel gemakkelijk Betalen- Heel eenvoudig. Levering- Snel. Verpakking- Uitstekend. Correspondentie- Goed verzorgd.

Snelle en prima verzorgde levering

Al vaker besteld bij Bullstore. Altijd TOP.

Snel en voor een scherpe prijs

Op internet de goedkoopste en de afwikkeling goed geregeld.

Bestelling zou niet op stock zijn. Volgens de website ging het EEN week duren voor bestelling geleverd kon worden. Op een zondag besteld en 3 dagen later al aangekomen. Zeer tevreden over snelheid van de levering. Heb wel een probleem met product zelf. Aan de staat van de doos die ik toegestuurd kreeg leek het erop dat het product nog ergens in een hoekje van een magazijn gevonden werd. Licht gedeukt/verkleurd en vol stof. Product is een douchestang die zonder boren bevestigd kan worden. Probleem was dat het afgesloten zakje waar er klein spuitje met lijm in zat volledig uitgehard was. Gelukkig had ik zelf nog restje Tec7 in spuit liggen thuis. Aan de rest was niets op te merken. Product is goed en werkt goed maar als ik zelf geen Tec7 in huis had zou ik het hebben moeten terugsturen. Maar houd me niet tegen hier nog te bestellen. Bedankt voor de snelle service.

Snel en correct geleverd tegen een goede prijs

Verf besteld en de volgende dag geleverd

Na tweede poging kwam de lak wel

Beloofd werd dat de lak de volgende dag in huis zou zijn. Na een paar dagen gebeld: bleek er iets niet goed gegaan te zijn. Hoewel dat natuurlijk kan gebeuren is het wel bijzonder dat er op de website al meteen gewaarschuwd wordt dat je na een paar dagen opnieuw moet bellen als het product niet komt. Na de tweede keer (vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon) kwam de lak wel de volgende dag aan. Maar blijf wel met het gevoel achter dat de bedrijfsprocessen niet echt goed op orde zijn.

aanbeveling

goede prijs , snelle levering

Goed aanbod, lage prijs en snelle levering

Perfrax behanglijm grote emmer was bij de bouwmarkt niet leverbaar en ook voor lagere prijs. Savonds laat besteld, volgende middag in huis en goed verpakt

perfecte service

PostNL. deed werk niet goed, maar alsnog opgelost door Bullstore

Snelle levering, marktconforme prijzen.

Super snelle levering, voor mij niet echt nodig. Goede degelijke verpakking, en de website is duidelijk en goed

Mijn ervaring is altijd zeer goed, 100% tevreden.

!00% tevreden.

Keurig verzorgd

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!