Makkelijk te bestellen en zelfde dag af te halen in Oud Gastel

Prima verpakt en prettig als je in de buurt woont om het af te kunnen halen.

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Gewoon goed verpakt en zoals omschreven. Snelle verzending en gemakkelijk bestelproces.

Perfect!

Snelle levering, top producten, scherpe prijzen!

Heel positief

Bestelde goederen snel geleverd. Kreeg zelfs een telefoontje dat de goederen al klaar lagen op op te halen. Prima dus.

tres bonne

rapide et suivi

Supersnel geleverd!

Duidelijke website en snel geleverd !!

Uitstekend!

Snel en betaalbaar!

Geweldig en alles snel geleverd tegen een scherpe prijs. Groeten Chris

Geweldig en alles snel en netjes geleverd, tegen een scherpe prijs. Groet Chris

Gemakkelijk en snel te leveren

We kunnen gemakkelijk bestellen online en ophalen.

Prima ervaring, snel en gemakkelijk

Prima ervaring met een bestelling via deze webwinkel. Zondagavond mijn bestelling geplaatst en de volgende dag reeds bericht dat de bestelling afgehaald kon worden. Bewust voor afhalen gekozen omdat het afhaalpunt redelijk dicht in de buurt was en €5,95 aan verzendkosten scheelde (we blijven Nederlanders hé). Afhalen was ook snel en gemakkelijk.

Top bedrijf !

Ze leveren super snel !

Alles is goed geregeld minpuntje de factuur kan compacter met 1 a4tje

alles gaat prima .Alleen de factuur kan veel compacter .Nu kost het 2 a viertjes voor 2 producten .

Super snelle levering

Super snelle levering en een goed product

Besteld en op tijd bezorgt door post nl

Vlotte levering & goede prijzen

O.a. Ruwa jachtlak e.a. producten

Snel en correct geleverd, top

Duidelijke site, snel geleverd

100% service

snel en goed.

Kwaliteit.. slagvaardig ...prettige prijsverhouding & afwikkeling.

Via internet aankoop gedaan..geoutillieerde website..snelle en correcte afwikkeling. (Factuur en fijn verpakt item..onbeschadigd aangekomen) Prijs van item prima in de 'markt'...zijn zij, is dit een aanrader..JA.. Xtra...item aankoop was niet voorradig..uit roulatie...daarvoor een ander duurder alternatief aangeboden waarvoor ik NIET behoefde te betalen. Ben met deze aankoop er zeer verguld mee..Dank aan Bullstore

goed en snel

Het prijsverschil maakt de keuze om hier te bestellen

Eerste zending ging fout bij de post contact opgenomen met bull binnen 1dag alles geregeld.

BISON Lijmspray

Alles okay

Perfecte snelle levering en heel goed verpakt

Snelle en eerlijke levering goed product

Toppertje!

snel en zoals een klant het graag wil

Aantal keren een bestelling gedaan, alles prima en vlot verlopen! Een aanrader deze Bullstore

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!