Super snelle verzending, ze houden je op de hoogte van de verzending, goede prijs. Echt een aanrader.

snelle service

heel goed vakkundig geregeld van begin tot eind

zeer goed betrouwbaar bedrijf

Reeds enkele bestelling gedaan, hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, bestelling altijd correct geleverd, bij product niet voorhanden word je verwittigd wat de levertijd is gewoon betrouwbaar

super !!

De juiste producten, voor een aangename prijs !! Snelle levering !!

Geweldige service en een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nergens goedkoper. Snelle levering. Keurig te woord gestaan. Kon niet beter.

Snelle en correcte levering

Levering was sneller dan verwacht,alles ok

20.00 uur savonds besteld, de volgende ochtend in huis.

1 blik mooi en veilig verpakt in een doos.

Geweldige service!

Eerste aankoop via deze website, geweldig assortiment, snelle levering, zeker het bezoeken waart! Voor deze website maak ik met plezier reclame bij mijn vrienden/collega's!

super

Snelle service en betaalbare prijs

snel en correct

Duidelijke communicatie en snelle levering

Supersnel

Eerste aankoop ervaring achter de rug met Bullstore en ben zeer tevreden van de service

goed en snel, goedkoopste leverancier

goed, snel en scherp.

mijn ervaring is super

zeer aanbevolen prijzen zijn laag ten opzichte van de bouwmarkt.

Zeer Snelle levering.

Ik ben tevreden. snelle levering en goederen erg goed verpakt.

topbedrijf!

snelle service!! vandaag besteld morgen echt in huis! superveilige, zeer degelijke verpakking. al een paar keer daar besteld omdat ik het een zeer betrouwbaar adres vindt en veel goedkoper de verf kan leveren die ik nodig heb voor mijn buitenverblijf dan andere bedrijven. prijs/kwaliteit verhiuding is uitstekend. fijne degelijke overzichtelijke website.

Snelle verzendig en goede prijs

Bestelling gedaan van aantal verfspuitbussen. Kreeg bericht dat niet alle kleuren aanwezig was. Na zending was snel geregeld. Toppie. Verf is goed maar de kleuren kunnen beter.

Netjes duidelijk en super snel geleverd

Snelle levering en goede prijs!

's Avonds besteld en volgende dag in huis! Erg blij mee, mooie prijzen en ruim assortiment!

geweldig

veel keuze en al de bekende merken, niet duur en een super snelle levering

Snelle levering, goed product.

Ik had de hoeveelheid te ruim ineschat, maar retourneren was ook heel eenvoudig.

Peinture

10/10 good

Perfect geregeld!

's avonds besteld en dezelfde avond nog Verzonden! Top! Tevens keurig verpakt.

Goede prijs en snelle levering

Verf bestelt en goed verpakt ontvangen.

Uitstekende ervaring

Product is snel geleverd tegen een scherpe prijs. Proces verliep vlekkeloos

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!