Uitstekende service

Spuitbussen Motip primer en Motip M600 besteld en de volgende dag al thuis.

Het product wat ik nodig had in goede staat, goed verpakt snel tegen een goede prijs ontvangen

Alles Mooi op tijd ontvangen

Zeker een aanrader.

Makkelijk bestellen, duidelijke site en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Zoals het hoort

Supersnelle levering

Vrijdagavond rond 2300 uur bestelling geplaatst en zaterdag rond 1200 uur al in huis en dat voor een bodemprijs! Top service!

Prima service!

Wat ik besteld had was door de pakketbezorger niet afgeleverd omdat het kennelijk beschadigd was. Dit aan Bullstore gemeld en zij hebben direct de spullen nogmaals geleverd en alles binnen een werkdag bij mij beschikbaar! Kortom, een prima service en ook nog voor een hele goede prijs!

goede service

goede verwerking en comminicatie tussen bedrijf en klant, goede kwaliteit

Super snel bezorgd en staan de klant uitermate vriendelijk te woord voor raad en daad!!

Alles prima aangekomen. Maar vandaag besteld, morgen in huis ging niet op!

Goed, snel, niet duur.

Goede en snelle levering

Makkelijke site en daarna snelle levering en alles was netjes verpakt

Simpel en snel. Prima dus.

Ruime keuze, snelle levering.

Bij elke bestelling telkens tevreden. Verwarrend dat als eerste betalingskeuze "bankoverschhrijving" staat wat in Nederland blijkbaar verschillende dagen in beslag neemt.

Altijd slagen bij Bullstore.

Al jaren bestellen we ... en al jaren juiste producten, goede prijs en vlotte bezorging!

Super snel geleverd.

The right price with a 5 stars service

Quality products delivered in a efficient way.

Super tevreden!

Goede producten aan een schepe prijs en goedkoop en snel geleverd.

Snel geleverd!

Goed verpakt en snel geleverd

Snel geleverd, goede prijzen

Levering: 2 werkdagen Goede prijzen Duidelijke communicatie Zoals een webshop moet zijn.

Gewoon goed en snel verzonden

Top gegaan snel in huis na bestellen

Uitstekende service en prijs

Duidelijke website, goede service en prijs ook goed.

Voordeligste in tuinbeits en supersnel geleverd.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!