Snelle en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering.

Uitstekend.

Uitstekend.

Really good & fast communication

Never had a better and faster service.

snelle levering netjes ingepakt

Snelle levering en kwaliteit

Ik kreeg snel wat ik nodig had en deed wat het moest doen.

Ik kreeg snel wat ik nodig had en deed wat het moest doen.

Snel service en duidelijk

Duidelijke website en marktconform

vlotte levering,goede communicatie

Alles vlotjes verlopen

Had 4 spuitbussen besteld waarbij 1 maar half inhoud had. Geen probleem voor hun, kreeg kosteloos extra een nieuwe volle spuitbus toegestuurd. Prima service en afhandeling.

goed snel zonder problemen

ga zo door

Snelle levering, stevig verpakt

Beits besteld en snel ontvangen, met hulpstukken in doos. Goede prijs na vergelijking, aanrader!

duidelijke website

Top assortiment super snelle levering

Duidelijke site Genoeg merk keuze en kwaliteit

Correct maar wat traag geleverd

Kon sneller

Goede communicatie en levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goed verpakt, snelle verzending

S’avonds besteld, de volgende ochtend in huis! Top!!

Duidelijke website, snelle bezorging!

Bullstore snelle afhandeling, Postnl weer een drama.

Het is Bullstore niet aan te rekenen dat Postnl de levering tot 3 keer toe uitstelt. Bullstore heeft snel de bestelling afgehandeld. Prijzen zijn uitzonderlijk gunstig ten opzichte van de concurrentie. Als ze nu nog zorgen dat de bestelling geleverd wordt door alles behalve Postnl dan krijgen ze van mij een dikke 10.

snelle levering en netjes afgeleverd

bestellen netjes alles op mail duidelijke afspraken prima bedrijf

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Top kwaliteit voor lage prijs

Goede verf van tenco. Lage prijs, m aar super fijn.

Zoals een bedrijf hoort te zijn, ze maken waar wat ze beloven.

Overzichtelijke website en concurrerende prijzen, snelle levering en ook de bezorginformatie was prima in orde. Ik ben een nieuwe klant maar ik bestel hier zeker de volgende keer weer.

Zeer goede eerste indruk.

Ik had spuitverf nodig. Besteld en de volgende dag geleverd. En ik woon in het zuiden van Belgie. Top!

Helemaal goed!

Bestellen was eenvoudig. Bezorging was snel. Goed verpakt. Al met al: ik zal hier vaker bestellen.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!