Vlot, correct, goede communicatie

Bij de eerste bestelling is het altijd afwachten, maar sindsdien al een paar wat besteld en telkens heel tevreden. Over het product ook heel tevreden.

snel geleverd

Snelle levering, goede communicatie.

Super snelle levering top producten

goeie prijs en snel bezorgt

Prima geregeld

Bullstore is gewoon prima

Reeds meerder malen bestelde ik bij Bullstore vanuit België. En telkens weer werd ik correct en snel van mijn bestelling voorzien. Bovendien is Bullstore helemaal niet duur. En je vindt er zó veel... Ik blijf zeker klant en raad het iedereen ten stelligste aan.

Prima geregeld..!!

Duidelijke website, ruime keuze, aantrekkelijke geprijsd en een hele snelle levering

Makkelijk bestelproces en hele snelle levering.

Goed en snel

Ruime keuze, vlot afgewerkt

Correct afhandelen van de bestelling

Snel geleverd, precies het goede product en sympathiek van prijs.

De site is gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Ik vind daar ook heel snel wat ik zocht.Het proces van bestellen, betalen en keurig op tijd thuis afgeleverd worden verliep perfect!

Prima kevering

Alles goed gegaan

Voldoet aan verwachting.

Top winkel!

Geen tijd om te ademen en het pakket was al goed ontvangen!

Kan niet beter!!!

Super!!! Snel geleverd. Dik tevreden

Prettig bedrijf om bij te kopen.

Bullstore is veel goedkoper en ze leveren ,heel snel. Fijn bedrijf om bij te kopen. Raad het iedereen aan om hier te kopen.

Supersnelle levering

Topprijs, topproduct, toplevering.

Ene dag besteld, volgende dag al in huis, prima dus.

Snel en product is naar wens

De bestelling werd snel bezorgd. Het product is van goede kwaliteit

Goede producten, snelle levering, een bedrijf om weer te bestellen

Goede prijzen en snelle verzending

prijzen zijn scherp en de verzending snel. Net als voorgaande bestellingen.

Supersnelle goede levering

Alles dik in orde. Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Overzichtelijke site, groot assortiment, duidelijke aanduiding voorraad en super snelle levering.

's Avonds laat besteld, volgende ochtend in huis. Regelmatig updates over de bestelling. Goede prijs.

Goede kwaliteit en vlotte en snelle levering

Het is een goed product om mee te werken Als je nog meer besteld van die verf vraag ik me af of je eventueel een korting kan krijgen of een code voor eventuele kortingen want ik zal nog verschillende potten nodig hebben Mvg

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!