Snelle levering en een concurrerende prijs

Ik heb al een paar keer verf besteld bij Bullstore, hieruit blijkt wel dat het goed is geregeld daar bij Bullstore en is het product even niet op voorraad dan krijg je daar vroegtijdig een melding van.

snel en goedkoop

snel en goedkoop

super snelle levering

ondanks corona toch de volgende dag al in de bus

Super in alle opzichten

Spuitlak gekocht. Scherpste prijs, goede kwaliteit en snelle verzending. Wat wil je nog meer?

Geweldig!!

Super snelle levering, verfblikken nog extra met klip dichtgemaakt. chapeau!!

Super snelle levering voor de juiste prijs

Savonds de bestelling geplaatst, volgende dag in huis

Heel erg snelle levering.

Bison super: prima tegellijm en heel snel geleverd!

Snel en degelijk!

Het gewenste product was snel gevonden. De bestelprocedure verliep vlot. De verzending en ontvangst was snel.

Snel bestellen betekend snel geleverd

Makkelijk om je product op hun site te vinden. Binnen 2 dagen bestelling in huis. Niet duur.

Prima levering

Snel geleverd voor een goede prijs. Top!

Top product

Ruime keuze, redelijke prijzen en snel geleverd.

Netjes en perfecte levering volgens afspraak

voor de 1ste bestelling is prima verlopen . Voor herhaling vatbaar

Helemaal top

Snelle levering en keurig verpakt

correcte verzending

perfect

Mooi

Op tijd en goed verpakt boven verwachting

Motip deco

Kwaliteit is erg laag strepen vult niet dicht terwijl dat ik 5 keer overheen gespoten heb

Prima website snel leveren top prijs

Nooit eerder iets besteld. Eerste keer prima gegaan. Top product laagste prijs. Snel/ direct geleverd. Bedankt.

Goede prijs en snel geleverd.

Besteld en keurig verpakt afgeleverd.

Prima site, scherp geprijsd, veel keus en zeer vlotte bezorging. Top.

Ik ben absoluut tevreden over dit bedrijf. Het is de 2 e keer dat ik hier iets bestel en beide keren was de bestelling de volgende dag in huis.

Snel goeie prijs nette overzichtelijke website

Na gestoei om het gooie product te googlen toch een heel gedoe om een duidelijke prijs te krijgen incl verzenden. Bij B historie van het vrij duidelijk en bestellen ging ook redelijk eenvoudig.

Snel en goede service

snel en correct

Diverse soorten lak besteld voor restauratie van een oude motorfiets. Binnen twee dagen alles correct afgeleverd, top.

Goede en snelle service

Snel bezorgt en de laagste prijs

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!