Telemark Geweldig

Heb laatst iets besteld en kwam de volgende dag super snel aan!! De verzending was top

overzichtelijke website

overzichtelijke website en goede prijzen snel geleverd en netjes verpakt

Super tevreden :)

Een mega snelle levering, super fijn!

zeer tevreden

zeer snelle levering en niet te duur

Voordelige koop en goede service!

Zeer goed.

Perfect. Snelle levering. Volgende dag in huis.

Super. Het juiste product netjes de volgende dag ontvangen. Een van de goedkoopste!

snel en duidelijk

Snel geleverd en redelijk geprijsd

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling Werd netjes op tijd geleverd!!

Al 2 tal bestellingen gedaan en iedere keer perfect verlopen, bedankt

Snel en goedkoop

Bestel al jaren en blijf goedkoopste

Snel geleverd, netjes verpakt en voldoet aan verwachting!

Product voldoet, duidelijke site, snel bezorgd en netjes verpakt. Helemaal naar verwachting dus heel tevreden!!

Kan beter

Retour beleid niet goed

Snelle levering en scherpe prijs

Spuitbus besteld in de avonduren en die is de volgende dag geleverd. De spuitbus had een mooie prijs incl. de verzendkosten zat ik nog onder de prijs van een bouwmarkt.

Goed product

Snelle bezorging en goede prijs kwaliteit!

Snelle service & levering

Ik raad bullstore zeker aan, snelle service en kwaliteit producten!

Niks op aan te merken

Snelle levering Juiste produkten Goede communicatie

Top in de middag besteld morgen in huis

Goeie kwaliteit verf pakt alleen wat lastig op aluminium

Positief

Vlotte en transparante service.

makkelijk en snel

Netjes bezorgd

Mooi spul

Super snelle levering

Super snelle levering en alles keurig verpakt.

Bestelling binnen 24 uur in huis

Top bedrijf!!

Mijn artikel binnen 24 uur geleverd Helemaal top!

Netjes en snel afgehandeld

Zie boven

Zeer tevreden, hier bestel je graag

Goede prijs, breed assortiment, levering zoals vermeld, netjes verpakt en aangeboden. Website is zeer overzichtelijk en makkelijk bij het zoeken naar benodigdheden, ook super is de documentatie die te downloaden is voor gebruik en info, Bullstore is een webwinkel waar je graag je producten besteld, een aanrader voor iedereen,

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!