Great

First time buying from this store. Easy to order and pay, very fast processing and I received the order the next day! Excellent!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je gekochte producten Goede en snelle levering

Zeer snelle levering

Netjes verpakt en snel verzonden.

Top.

Snelle levering. Goed product goede prijs

Top winkel

Duidelijke website en snelle levering. Product perfect verpakt.

Snelle bezorging

Duidelijke site en snelle levering

Topwinkel!

Eenvoudig online besteld en snel in huis

Goed snelle levering

Vooral nu in corona tijd heb verf nodig en werdsupersnel geleverd top

SUPER!!!

Artikelen besteld, volgende dag al geleverd, geheel volgens belofte. Goed verpakt, zeer scherpe prijs, heel tevreden.

Snelle en goede service

Aflevering op tijd binnen en is prijs technische goed

Zeer snelle levering top

Zeer snelle levering top

Prima en snel geleverd

prijs / kwaliteit

top

snel en goed geleverd

Goede producten en super snelle levering!

Positief. Ondanks de coronatijd, de ene dag besteld en de volgende dag al in huis. SUPER!

prima afgehandeld!

Alles is uitstekend naar wens verlopen

Om 23:00 besteld. Volgende ochtend al in huis

Titel zegt genoeg!! Ook goede spullen voor een goede prijs

Prima, kan natuurlijk pas beoordelen wanneer er een fout gecorrigeerd moet worden

goede prijs,Correcte en snelle levering!!!

Mijn eerste bestelling: Geen klachten.

Duidelijke online shop. Snelle levering Goed verpakt

Prima bedrijf, met goede service

Ook bij een klacht zijn de medewerkers bereikbaar, en wordt het netjes opgelost. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Produkt goed levering slecht.

Op site voorradig. Voor 22u besteld de volgende dag in huis. Ja ni dus pas 4 dagen later. En ik weet dat de volgende dag meestal ni kan maar 4 dagen??

Super snelle levering

Werkelijk fantastisch om zo snel je bestelde spullen te ontvangen. De volgende dag al bezorgd, echt complimenten, zeker gezien de huidige situatie.

Te duur, te traag.

De bestelde spuitbus deed er 6 werkdagen over om te arriveren. De verzendkosten waren net zo duur als de spuitbus. Terwijl het verzenden via DHL maar 3 euro hoeft te kosten. Ook werd de spuitbus direct naar een DHL verzamelpunt gestuurd ipv aan het huisadres af te leveren. Al met al een grote teleurstelling.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!