snelle levering ook in corona tijd

+++++++++

Dat was snel!

Ondanks de coronadrukte had ik binnen 20 uur mijn verf binnen. Klasse!

impressive process for shipment

in less than 24h from packing in the Netherlands to deliery in South Germany. In total 3 days from order to unpacking in the weeks before X-Mas.

super snel geleverd

gewoon goed

Top bedrijf

S vanavond besteld volgende dag al in huis. Klasse.

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Bestelling goed geleverd

Jammer, dat adres gegevens van Bullstore er niet bij stonden. Bleek dat jullie 2 minuten rijden van mij vandaan zitten. 5,95 euro verzendkosten waren dus niet nodig geweest.

Goed geleverd

Ok

Snelle levering en ook nog gunstige prijzen

Had op korte termijn spuitverf nodig, bouwmarkten gesloten i.v.m. Corona. Bullstore een perfecte oplossing, ook voor de toekomst!!!

Snelle bezorging, en laag geprijsd

Erg tevreden, besteld en twee dagen later in huis, erg blij mee. Verzendkosten zijn normaal en product ook gewoon goed geprijsd.

Zeer Snelle en goede levering. Product was overal uitverkocht en hier de volgende dag al in huis

Makkelijk besteld en nog sneller geleverd

5 sterren prima zaak

Goede ervaring

Ik had nooit van jullie gehoord en had twijfel om te bestellen, maar is erg goed bevallen! Ik ga zeker weer bij jullie bestellen.

Goed en snel geleverd

Volgende keer zou ik er zeker weer bestellen door hun goede service.

perfect

Vlotte levering van de artikelen,correct en niets op aan te merken.

Helemaal top

Precies geleverd wat ze zeggen.

Regelmatig bestel ik verf. Snel en netjes geleverd.

top

Goede prijs, snelle levering!

Goeie prijs en snel geleverd!

Inclusief de verzendkosten was ik nog een stuk goedkoper uit dan bij andere winkels. En ondanks de waarschuwing dat het druk was voor wat betreft de bezorging, waren de spullen de volgende dag al binnen. Netjes!

Super snel geleverd.

Super snel geleverd.. En netjes en goed verpakt.

geweldig

Binnen 20 uur in huis voor de laagste prijs zonder verzendkosten! Top gedaan. !

week geleden al een mail gehad met track en trace maarrrrrrrrr

week geleden al track en trace code gehad. bij post nl staat ( nog niets ontvangen of verwerkt) ligt dit aan post nl of bullstore tel contact gehad met bullstore en die zegt postnl. nog ff afwachten, maar voorlopig nog niet tevreden

Zeer goede ervaring

Goede website, snelle levering en bijzonder goede klantenservice.

Snelle levering.

Bestelling was snel geleverd en netjes ingepakt. Fijne webshop met een leuk assortiment!

super

goede levering en snel

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!