Perfect!

vlot , correct en product zoals beschreven, perfect.

Goed assortiment - prima prijs - snelle levering

Goed assortiment - prima prijs - snelle levering

snelle service

Bestelling snel verwerkt / snelle bevestiging en volgende dag binnen.

Fast shipping, everything okay.

Without any problem.

Snelle levering en concurerende prij.

Snelle levering , en een concurerende prijs

Ik heb gekregen wat ik wilde en snel

Op de website kon ik goed vinden wat ik zocht. Het bestellen ging gemakkelijk en het bestelde was er snel (2 dagen) en precies wat ik wilde.

Snel en gemakkelijk bestellen

Snel en gemakkelijk om een bestelling te doen

ik heb voor de eerste keer bij bullstore besteld en de verwerking op de bestelling ging snel ook snel verstuurd .

goede service

goede service, snelle levering

Ik ben teleurgesteld

Ik heb een week geleden besteld en ik heb mijn pakket nog steeds niet van jou ontvangen.

Top leverancier

Ben zeer tevreden over Bullstore redelijke prijzen en snelle levering.

Uitstekende service en snel geleverd

Goede prijzen, snelle levering.

Bullstore heeft concurrerende prijzen en levert snel. Ideaal!

Een hele snelle levering

Allemaal heel netjes en duidelijk.

snelle en goede levering TOP

snelle en goede levering TOP

Goed, snel

Was per abuis op verkeerde adres bezorgd, gelukkig wel vlakbij, werd keurig gebeld waar af te halen.

Goede prijs en snelle levering

Besteld op basis van prijs, de volgende dag binnen en keurig verpakt. Spuitbussen spuiten goed en geven een keurig resultaat. Als de bus bijna leeg is gaat hij spetteren dus dat is even opletten.

Gewoon goed

Snelle levering. Overzichtelijke webshop

Super geregeld allemaal

snelle en correcte levering

veel keuze uit materialen vlotte website snelle levering en duidelijke beschrijving op de website.

Snel

Bestelling snel gekeverd

product een paar minuten na 23.30 uur besteld en volgende dag keurig bezorgd. Prima informatie over verzending product

S'Avonds besteld volgende dag in huis

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!