Snel, op tijd en compleet geleverd.

Snel, op tijd en compleet geleverd. Bovendien een gunstige prijs!

Goeie eerlijke service

Ben vlot geholpen geweest er zat een soort verf tussen die niet de juiste kleur was maar dat was geen probleem ik heb ze mogen terug sturen en gaan me geld terug storten

Gewoonweg super

Snelle service...vandaag besteld, morgen in huis....echt super

Snelle levering, alleen misleidende informatie.

Ik heb een zijdeglans spuitbus besteld en krijg een zijdemat spuitbus opgestuurd.

Slechte service ! Heel ontevreden

Het was de eerste en laatste keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst. Ik had een bestelling geplaatst maar was te snel en was nog producten vergeten toe te voegen, ik heb meteen daarna ( 3 min ) een nieuwe bestelling geplaatst en moest dus opnieuw verzendkosten betalen , dit vond ik al een heel spijtige zaak want de 2 samenvoegen kan volgens mij geen probleem zijn ! Maar oké ik betaal ze opnieuw en nu zijn we een week verder en heb ik mijn 2 de bestelling nog steeds niet ontvangen en ik heb de 2 de dringend nodig om verder te kunnen. Deze blijkt dan nog bij jullie te staan wachten op afhaling , dus nog langer wachten . Na telefonisch contact zegt men mij dat ze ze vandaag zullen versturen en als ik een compensatie vraag naar de toekomst ( korting ) dan kan dit niet ???? Sorry vind dit totaal geen service naar de klant toe ! Ik ga dan ook geen gunstig advies naar anderen toe geven over jullie firma! Mvg,?

Supersnelle levering naar Duitsland

Ik woon in Duitsland en mocht ik een van mijn vertrouwwde producten nodig hebben dan bestel ik ze via Bullstore. Zeer snelle levering (sneller als bestellen bij een Duits bedrijf) en voor zo'n afstand niet duur.

Netjes en zeer snel!!

Goede producten.

Tevreden!

Mooie deal voor een goede prijs. Snele levering. Meer hoeft dat niet te zijn om tevreden te zijn.

Snelle levering en goede service

Producten aan een meer dan correcte prijs. Ook goede en snelle service per mail op allerhande vragen

Met één leverancier alle benodigde artikelen in huis!

Alle spulletjes geleverd in een stevig pakket en netjes ingepakt.

Alles netjes geleverd binnen afgesproken tijd

Nvt

Snelle levering en mooie kwaliteit verf

Super snelle levering

Geweldig zo snel en voor een zeer Goede prijs.

snelle levering en scherpe prijzen

Telefonisch contact gehad met medewerker over een artikel dat niet in voorraad was. Medewerker beloofde mij dat artikel binnen de door mij gewenste termijn bezorgd zou worden. Bullstore heeft zich perfect aan de afspraak gehouden

Zoals op de site staat aangegeven na bestelling het artikel de volgende dag keurig ontvangen.

Goede overzigtelijke site en veel keus en snel geleverd

zeer snelle en correcte levering

positief

Rapide et très pro !

Produits de qualité à très bons prix, shopping sur le site très facile, paiement sécurisé, envoi rapide !

Goede prijs en levertijd

Prima producten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Keurig verzonden en verpakt

Zeer goed!

Netjes op tijd geleverd en goed product!

prima en correct

Vlot, duidelijk en op tijd.

2 keer besteld, 2 keer de eerst volgende werkdag al in huis.

BULLSTORE hoort absoluut tot de beste webshops

prettige webshop met veel A-merken aan voordelige prijzen en een razend snelle service. in één woord TOP !!!!

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!