Ik schrijf letterlijk nooit een recensie over mijn ervaringen met betrekking tot een online aankoop. Maar voor deze keer maak ik zeer zeker een uitzondering. Ik heb mijn bestelling als zeer prettig ervaren. Het gehele proces van zowel de duidelijkheid van de website, het op de hoogte houden met betrekking tot de verzending als het ontvangen van de bestelde producten. Ik zou iedereen dan ook aanraden om zonder twijfel een bestelling te plaatsen bij Bullstore

Duidelijk, snelle bezorging toppie

Heel makkelijk een product te bestellen, snelle levering en niet duur...dat is ook wel een plus punt. Al met al toppie... Ik ben tevreden

Snelle levering, goed product

Gewoon goed.

Goed aanhegeven wat er op vooraad was en aangegeven dat het iets langer kon duren supper duidelijk

Supersnel geleverd voor een scherpe prijs

Top.

Snel geleverd en scherpe prijs

Uitstekende spuitverf

Snelle bezorging

Altijd goed en op tijd

Makkelijke website, snelle reactie op vragen. Een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.

super snelle levering

Over de snelle levering niets dan lof. Mij ontgaat de logica bij een vorige bestelling werd door de bezorger het pakket bij niemand aanwezig op het bezorgadres werd achtergelaten. bij deze laatste bestelling was bij aflevering niemand thuis en moest op vertoon van een legitimatiebewijs het pakket worden afgehaald bij een servicepunt.

Snelle levering van kwaliteitsprodukten

Spuitlak

Snelle verzending en aantrekkelijke prijzen!

Bij de verbouwing van mijn tijn een aantal cilinders kit besteld. Deze waren de komende dag al binnen en een stuk goedkoper als bij de bouwmarkt, waar ze overigens beperkt op voorraad waren. Top!!

voor mij een top bedrijf

het bestelde was niet voorradig maar werd super opgelost.

Naar behoren

Snel geleverd en scherpe prijzen!

Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering en verzendproces goed te volgen

zeer snel geleverd netjes verpakt

Super snel bestellen en leveren

Goede en snelle levering

Goede producten. Helaas later geleverd

Pakket besteld op maandag om 22.30 ongeveer. Staat bij voor 23.00 besteld is volgende dag geleverd. Helaas was schijnbaar de post al geweest want pakket was de dag erna (travk and trace) nog niet in handen van post nl en kwam pas laat op de woensdag binnen.

Goede prijzen en snel geleverd.

2 aparte bestellingen gedaan. Goede prijzen en snel geleverd

goede service

besteld binnen een week afgelverd

ok

A+++

Alles prima in orde !

Ga vaker producten hier bestellen !!

eerlijke prijs en netjes op tijd

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!