Dik in orde

Beits besteld, levering perfect in orde, heel goed verpakt en binnen een redelijke termijn geleverd

Net zoals bij vorige bestellingen was het weerom perfect in orde.

de bestelling was snel en vlot verlopen

het pakketje was snel binnen en nestjes verpakt

Super service! meer dan je vraagt

Ik had in mijn hele snelle aankoop ipv beits/lak of olie twee potten witte verf gekocht, betaling gedaan en een bevestigingsmail ontvangen. Pas toen drong me door dat ik niet verf witte verf wilde. een email terug gestuurd dat ik olie wilde en dat ik dat 1 pot wilde en ze, wegens mijn foute handeling het verschil mochten houden. direct reactie terug om te bevestigen en het verschil wordt terug gestuurd. volgende dag olie binnen. Mijn tuinmeubel ziet er weer uit als nieuw, zeker aan te raden.

Heel snel geleverd en goed verpakt

Volgende dag al geleverd heel stevig verpakt,echt top bedankt

Snelle levering en nog snellere probleemoplossing

Uiterst positief

geweldig

Zijn keurig netjes te woord gestaan en geholpen Vandaag besteld de andere dag in huis. Prima

Top!!

Goede levering goede service. Top!!

Kwaliteit

Mooie prijzen, veel producten! Snel bezorgd en goeie service, vaker hier bestellen!

Snelle levering en scherpe prijzen!

Ineenwoord/zinPRIMATOP

Goede producten, goede prijs, snelle eenheid verpakte levering

Alles ok!

Alles nog is ok!

Echt super

Alles soepel verlopen scherpe prijs

Snelle levering en een goede prijs. Degelijk verpakt

Snelle levering en een goede prijs. Degelijk verpakt

Top winkel. Snel, voordelig en klantgericht

Top winkel. Snel, voordelig en klantgericht

Spuitbus verf. Snelle levering.

Snel en correct geleverd, uitstekende verpakking

Goede ervaringen met deze leverancier...

Voortreffelijk

Verrassend doeltreffend

Uitstekend!

Zeer snelle levering ondanks coronatijd, correcte afhandeling en goede kwaliteit van artikelen!

Pirma en betrouwbaar

Goede informatie en service.

prima service en produkt

op mijn mail werd snel gereageerd en de betreffende informatie gegeven. Vervolgens snelle service en prima verzending.

Snelle en goede levering

Goede verpakking

Goede prijzen, snelle levering.

Goede prijzen, snelle levering.

Prima levering, waar ik niet tegenaan kan rijden

Het Tencoteer voor de boot aangeschaft. Goede prijs voor een 5liter blik en een super snelle levering.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!