Correcte levering. Hermadix donkergroen... Fantastische kleur.

Levering correct in Corona tijd. Hermadix donkergroen... fantastische kleur!

Goede bedrijf

Goede service En nette vriendelijke mensen

Snelle service, heel tevreden

snelle service, heel tevreden, produkten aan laagste prijs

Prettige website, goede prijzen, goed verpakt en snelle verzending.

Klant- en prijsvriendelijk

Vlotte en persoonlijke communicatie. Behulpzaam en flexibele opstelling bij wijzigen van de order. En dat voor een scherpe prijs!

top

supersnelle levering (tussen 16:00 en 16:30 besteld en de volgende dag in huis. product volgens afspraak.

Super snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachting!

Zelfs in tijden van Corona, vandaag besteld, morgen in huis. Veel keuze op de site en mijn product bleek bij levering precies aan de verwachtingen te voldoen. Erg tevreden en bestellen zeker weer!

Goede en duidelijke communicatie.

scherpe prijzen en prima afwikkeling van de bestelorder.

Duidelijke site, fijn advies

Bij bestelling werd mij duidelijk aangegeven dat het wat langer zou duren dan gangbaar. Dit is natuurlijk te wijten aan corona. Bij het aangeven van een wijziging van de definitieve bestelling was dit geen probleem. Producten werden achteraf toegevoegd en ik ontving netjes een ideal betaling. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Perfect alles goed geregeld

Goede communicatie Correcte levering en informatieverstrekking

Servicegericht

Levertijd bestelling conform levervoorwaarden. Verpakkingsmateriaal goed!

prima shop, artikel zoals beschreven

snelle en correcte levering ondanks de corona perikelen

Snel en accuraat

Goed dekkende beits

Goede service en levering

Correct

kwaliteit ,betaalbaar en vlot

Ben erg blij met mijn aankopen. Zeer snelle levertijd en van hoge kwaliteit

Snelle levering,

Snelle levering. Eerst zending was beschadigd, werd direct nieuwe verstuurd

Goede prijs, snel verzonden

Goede prijs, snel verzonden

Eenvoudig bestellen en snel leveren

Aan te bevelen. Goede prijs

Zeer tevreden!

Super snelle levering en top product

Goede en snelle levering...Top Ik heb de Tenco antraciet dekkend voor ons douglas tuinhuis gekocht... Super mooi product...goed dekkend en smeert goed uit. Ik ben zeer tevreden...raad dit product en een bestelling te plaatsen bij Bullstore zeker aan. Groeten Rene Doldersum

Goed en snel geleverd en goed verpakt .

Levering precies volgens opgave, en snel.

Verf nergens meer in de winkel. Bullstore gevonden, besteld, paar dagen later in huis. Prima.

Heel tevreden.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!