Duidelijk goedkoop en kwaliteit

Goedkope prijzen. Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Goede en snelle service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Kwalitatief een goed product. S'avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Al met al een goede service.

Snelle juiste levering

Snel besteld en geleverd

Zeer goed levertijd perfect

Nu twee keer besteld, levertijd 1 dag

was er gelijk de andere dag de albestine

Vlotte levering

Goede ervaring , super service

Goede prijzen en snel geleverd

Zeer concurrerende prijzen. Had in de avond besteld. Volgende dag in huis.

Snelle levering en goed verpakt

Prima producten voor een mooie prijs. Levering zonder problemen en erg snel geleverd zelfs tijdens deze drukke corona tijden.

Perfect geleverd tegen de goedkoopste prijs

Zeer snel geleverd.

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd. Waarschijnlijk bestel ik daar in de toekomst méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér méér

Door corona duurde het wat langer tot product binnen was. Maar was keurig verpakt, niks op aan te merken!

goede afwikkeling

In eerste instantie had ik het product goedkoper gedacht. De verzendkosten zijn niet in beeld als je het product zoekt

Snelle levering!

Eerste keer was pakket vernietigd Gebeld werd meteen nieuwe gestuurd

Zeer snelle levering tijdens Corona en scherpe prijs

De eerste keer dat ik bij Bullstore bestelde (vanuit België). Levering, verpakking en prijs van het product waren dik in orde.

Voordelig en goed

Keurig geleverd, goed verpakt.

Goede ervaring

Jammer dat ik in 2 keer heb moeten bestellen hierdoor dubbel verzend kosten moeten betalen.

Ik mocht mijn bestelling sel in ontvangst nemen. De producten staan overzichtelijk en aan een goede prijs op de website. Ik koop hier nog in de toekomst.

GOED

CORRECT AFGEHANDELD PERFEKT

Zeer goede en snelle service

Tijdens de huidige crisis Covid-19 werd mijn bestelling op 2 dagen tijd geleverd. Chapeau.

Zeer goede service

Vriendelijk en behulpzaam personeel, producten niet op voorraad na bestelling werden direct nagestuurd, kortom een heel goede service voor een goede prijs

snelle levering aan scherpe prijs

gezien de omstandigheden (corona) heb ik mijn bestelling toch snel ontvangen aan een scherpe prijs,ik zal zeker opnieuw bij bullstore bestellen

Opzich prima site alleen duurt het erg lang voor je het product in huis hebt

Ik vind het te lang duren voor je het product geleverd krijgt

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!