Leerprimer en verf besteld. Kreeg meteen de levertijd te horen en op die dag is t ook geleverd.

Was mijn eerste bestelling bij bullstore. Goeie producten voor een competitive prijs. Vlotte levering.

Top.

Op dinsdag mijn bestelling geplaatst. Op woensdag al binnen.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooie service, snel en correct.

Zakelijk de zaken zeer goed voor elkaar.

Bestellingen werden correct geleverd. Teveel bestelde artikelen (verf e.d.) zonder problemen kunnen retourneren. Het geld werd al binnen een paar dagen overgemaakt,

Bullstore is een prettige webwinkel Je wordt goed geïnformeerd en een snelle levering en een overzichtelijke factuur

Mijn bestelling is binnen de gestelde tijd geleverd.

Super producten en zeer snelle verzending.

snelle levering en goeie producten

Informatie op de site is goed en duidelijk. Snelle levering en alles was compleet. ga hier zeker weer bestellen

Duidelijke website, goed verpakt snel geleverd, goeie prijs dus tip top.

Super.

Dit was onze eerste aankoop hier,maar zeker niet de laatste keer. Voordelig,veilig betalen,super snel ontvangen. Dank u wel.

Prima 👍

Na 2 dagen had ik het artikel in huis , deze was niet meer te krijgen in de winkel.

Uitstekende service

Zowel prijs als levering super

Snelle levering, goed verpakt en goed verpakt

Zie boven

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel geleverd

Heel snel bezorgd!

Ik bestelde in de avond rond 23 uur en de volgende dag om 14 uur was het al binnen. Uitstekend!

snelle service

snelle service

Snelle levering teen lage prijs

Uitstekende en zeer snelle bezorging!

Zeer positief

Perfecte levering van bestelde producten

Makkelijk te bestellen en snelle levering van de gewenste producten

Vlotte en snelle behandeling van de bestelling

In deze moeilijke tijden werd mijn bestelling vlot en snel geleverd.

Super snelle levering en goedkoopst!

Echt een super snelle levering. ‘S avonds besteld en gelijk de ochtend goed ingepakt geleverd. Echt een aanrader als je een snel een blik Tenco zwart moest hebben gelijk de dag erna om door te kunnen klussen. En het goedkoopst!

Super winkel!

Snelle levering, goede communicatie, en top producten!

Snelle en correcte levering

Twee grote blikken beits gekocht. Goed verpakt (dus onbeschadigd), snel en correct geleverd tegen een scherpe prijs.

Ik had 3 potten verf besteld waarvan ik er 2 terug heb gestuurd omdat ik gewoon simpelweg verkeerd in had geschat hoeveel verf ik nodig zou hebben. Netjes een retour kunnen sturen. Reageren ook netjes op mijn mail. Ik kom zeker nog terug

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!