Goede producten, scherpe prijs, snelle levering!

Na zoeken voor de juiste roestomvormer kwam ik bij jullie uitals zijnde goedkoper dan alle andere verkopers. De keuze was snel gemaakt en de roestomvormer was snel binnen. En wat ook zeer wenselijk was was het roerstokje dat er gratis bijgeleverd werd, ook dat doen ze niet allemaal.

Professionele efficiëntie

Duidelijke en snelle communicatie. Snelle en correcte levering. Goed product.

Prima spullen en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Prima webshop!

Wij hebben navullingen gekocht voor onze Vochtvreter. De helft goedkoper dan bij een andere aanbieder! Zelfde merk, zelfde hoeveelheid.. Levering was super snel. In één woord: TOP!

Volledig volgens afspraak

De levering van het bestelde product is perfect geleverd, en qua timing volledig zoals beloofd was bij de bestelling.

Gekozen voor afhalen magazijn, we konden de volgend ochtend al vroeg terecht waardoor ik snel aan de slag kon met schilderen

Snel geleverd.

levering ok snel en goed

produkt niet zo als verwacht dekkingkracht van de verf slecht ..... jammer

Snelle zeer snelle levering.

Savonds besteld om 23:00 smorgens bezorgd.

Goede prijs, snelle reactie, levering duurde iets langer als beloofd maag lag niet aan Bullstore maar aan vertraging bezorging.

Snelle en correcte levering

Super bedrijf

Goed.

Goed, punctueel geleverd.

Positief

Zoals het hoort.

netjes, als altijd

De producten die ik nodig heb voor een redelijke prijs, en bovendien snel en goed verpakt opgestuurd: dat is Bullstore!

Zeer goede service

Prima levering en kwaliteit

Super snel meedenkend scherpe prijzen

9 Augustus 2022 , contact gehad met Landerd / Bullstore. Super meedenkend en namiddag 12 stuks Bison Poly Max High Tack express wit besteld tegen een scherpe prijs. Was de volgende middag al binnen , Top. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Zal bij klussen hier vaker kijken op hun webshop. Zoals hun zouden er meer bedrijven moeten zijn. !! Dit bedrijf staat voor mij op nummer 1

Succesvolle samenwerking

Succesvolle samenwerking met Bullstore, omdat mijn bestelling een dag later al geleverd werd. Administratief keurig begeleid en tevens met een nota. Correcte afhandeling!

Bij Bullstore iets besteld .., en snel thuis bezorgd/afgeleverd.

Een order-bestelling bij Bullstore. Besteld.., dat is zo gedaan en daarbij ook zo goed ontvangen.., want het gaat snel je pakketje bestellen en ontvangen. Bedankt Johan.

Prima ervaring

2x paar blikken beits besteld, zoals beloofd snel geleverd, perfect zo!

Prima leverancier

Prima leverancier

Alles van bestelling to bezorging super goed gegaan.

Eerste keer besteld. Netjes verwerkt, ik werd steeds van de status op de hoogte gehouden via email. Nog eens een scherpe prijs. Fijne ervaring.

Snelle levering - uitstekende verpakking

Snelle levering Uitstekende verpakking Prima prijs Extra: mengstokjes

op tijd geleverd

Snel

Vandaag besteld en morgen in huis was echt super fijn. Ik zat in quarantaine dus mocht niet naar de winkel. Dit was een uitkomst en ik kon verder met de klus.

goed verpakt en vlot geleverd

De drie 5 liter blikken waren bijzonder goed verpakt. De bestelling werd zoals beloof de volgende dag geleverd.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!