Netjes verpakt-geen klachten

Je wordt op de hoogte gehouden via mail waar je pakket ergens is, zoals vertragingen bij Bpost...mja stel dat toch op prijs! Alles netjes verpakt-geen klachten, en goedkoop :)

Bizar goed

De snelheid van levering. De keurige verpakking. Hoog serviceniveau via internet. Geen ingewikkelde procedure. Groot voorbeeld voor webshops. Dank!

Super snel geleverd, netjes verpakt, prima service.

Alles ging supersnel

Eenvoudig bestellen en dan een snelle levering

bestelling werd heel snel afgehandeld

ik ben heel tevreden bestelling hd ik de volgende dag al in de bus

Topzaak, merkspul voor de beste prijs

Mijn bestelling viel in de topdrukte voor Sinterklaas, en omdat Bullstore wist dat de levering daardoor vertraagd zou worden hebben ze het gewoon s’avond zelf bij mij thuis afgegeven. Top service, en merkspullen voor de beste prijs

Top service!!

Wij zijn Fan-Food on Wheels uit Assen en hebben een catering bedrijf. Verf besteld om de vloot in de lak te houden. Mooi product en super snelle service!!

Het kan gewoon niet beter toppie !!!

Snel en goed geleverd

Goed assortiment, snelle levering, prima service!

Prima zaken doen. Breed assortiment tegen gunstige prijzen. Snelle levering. En flexibele, ook wanneer ik zelf een foutje heb gemaakt bij bestellen. Prima shop!

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis.

Goed geregeld, geen problemen

Snel en goed

Snelle levering. En aantrekkelijk geprijsd

Goeie keuze. Snelle levering. Niets op aan te merken

Bestellen en betalen ging heel vlot. Levering was ook supersnel! Aan te raden

Overzichtelijk, snelle levering

Overzichtelijke webwinkel, snelle levering

Uitstekend verzorgd

Besteld en de volgende dag geleverd.

Supersnelle levering

Uitstekend.

Keurig verpakt, en afgeleverd.

Snel,je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling en het bestelde wordt geleverd zoals beloofd!

Snel, compleet,scherpe prijs

Product is snel geleverd. Originele producten tegen scherpe prijs

produkt om te lijmen

Fijn, ik heb deze keer m'n deur niet uit te hoeven. Prachtig je bestelling in de briebenbus te vinden ik kon meteen aan de slag. Of het zal blijven plakken zal moeten blijken,dus hier alvast je punten voor de service en verzending, Groet,Al--M

Snel en niet duur

Vlotte levering en niet duur, helemaal omdat er in mijn geval geen verzendkosten bij kwamen.

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen goede prijs

Bijna perfect!

's Avonds besteld, de volgende (mid)dag geleverd. Veel sneller kan het niet. De prijs is zeer concurrerend, en de verzendkosten redelijk. Een pakbon of (kopie)factuur in de verpakking zou, vooral bij wat grotere bestellingen, wel handig zijn.

Top zoals belooft

Top zoals belooft

Goed en snel

Alleen jammer dat(hoe simpel kan het zijn) ik de roerstokken dan weer ergens anders vandaan moet toveren. Voor de rest TOP!

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!