Correct en snel!

Alles geleverd zoals beloofd, super tevreden!

Zeer tevreden over het artikel en vlotte levering

wat mij betreft voor herhaling vatbaar mijn oprechte dank

Motip spuitplamuur

Snelle levering en routering en goedkoop

Zeer positief

Snel en goed geleverd. Het HG-product ter verfraaiing van onze lederen tweezitter overtrof onze verwachtingen. Dank u zeer.

Keurig

Stipt en keurig geleverd

Top firma

Was blij verrast dat deze firma mijn probleem kon oplossen. En snel geleverd ook nog. Ben weer snel blij met mijn bestelling aan het werk gegaan

snelle leveri g juisteproduct

alles su er goed

Uitstekende service

Vandaag besteld en de dag erna geleverd product ook heel goed Een aanrader nu weet ik waar naartoe Bedankt

Snelle levering,

Gewoon weg goed

compleet aanbod goede prijzen snelle levering top

snel geleverd

prima rvs schroeven en snel in huis top.

Een volledig aanbod

Een volledig aanbod perfecte communicatie levering en prima prijs

Zeer goed geholpen

Een probleem super netjes opgelost !!!

Binnen 18 uur geleverd. Deugdelijke verpakking. Topservice!

Verf blik is gaan lekken door slechte verpakking

Er is niet goed nagedacht over het versturen van een 10l verfblik.

Het bestelde was goed verpakt en snel geleverd

Zeer snelle service

De blikken lak waren heel goed verpakt en zeer snel geleverd Ook de melding aan post nl om niet aan de buren af te leveren vonden we zeer positief

snelle service

producten waren zeer zorgvuldig verpakt en de verzending heeft ook niet lang op zich laten wachten. Erg prettige ervaring met dit bedrijf.

Product werd niet bezorgd maar

Bullstore heeft ondanks problemen bij DHL er alles aan gedaan om het product snel te bezorgen Het is nu heel snel geleverd via TNT waarvoor dank

Bullstore houdt zich aan afspraken.

Wat ik besteld had, was niet op voorraad. Jammer, dat dit niet automatisch vermeld wordt bij bestelling. Ik moest bestelling de andere dag beslist al hebben en had aangegeven, dat ik die kwam afhalen. Ik wachtte op e-mail, dat bestelling klaar stond, maar die kwam niet. Dus even gebeld en ik kon kiezen: 2 dagen wachten of bestelling annuleren, waarbij werd beloofd, dat het vooruit betaalde bedrag z.s.m. werd teruggestort. Meteen daarna kreeg ik e-mail met creditnota en een dag later was dat bedrag keurig overgemaakt. Dat geeft mij vertrouwen om weer bij Bullstore te bestellen. Tip: Alleen...als er haast bij is, bel dan even of het in voorraad is. Een heel aardige telefoniste helpt je dan verder.

prima webshop

Ik heb bij Bullstore verf voor mijn overkapping besteld. Vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Deze gaf eerlijk aan geen technische kennis van verf te hebben en verwees mij voor advies door naar de fabrikant. Deze heb ik gebeld en uiteindelijk de verf via Bullstore besteld. De verf werd de volgende dag al keurig geleverd. Helaas waren een aantal blikken tijdens het transport open gesprongen waardoor het deksel eraf was en er een beetje verf in de verpakking zat en er deuken in de blikken zaten. Gelukkig was het maar een klein beetje omdat het zo goed ingepakt was. Dit zou een punt van aandacht kunnen zijn. Verder prima om spullen te bestellen als je weet wat je nodig hebt.

Snel en goedkoop

Alles binnen 1 dag in huis, en stukken goedkoper dan bij de plaatselijke bouwmarkten.

Absoluut content

Snelle levering Goede prijs Absoluut content

Goede prijs, keurig geleverd binnen termijn.

Onhandig dat ik geen bevestigingsmail van de bestelling heb ontvangen. En geen track&trace-bericht. Ik kon op de website niet duidelijk zien dat ik een nieuwere productversie (van de houders én de inhoud) van de Bison Vochtvreters kocht. Info op website over het vernieuwde concept en dat dat deze ook in oude houders passen was mooi geweest.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!