uitstekend

makkelijk te bestellen, goede prijs/kwaliteitsverhouding snelle levering

Prima service bij beschadigde aankoop

Ik ontving mijn bestelling en deze was beschadigd. De volgende werkdag werden de beschadigde onderdelen gestuurd. Top.

Klantvriendelijke website, snelle levering, goede verpakking, prima product

Klantvriendelijke website, snelle levering, goede verpakking, prima product

Correcte en snelle service

Vrijdagavond om 23H besteld en zaterdag op tijd in huis!

Supersnelle top service

Vrijdag avond besteld. Zaterdag ochtend in huis. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

super snelle levering

alles wat er in de omschrijving staat is correct. Duidelijke webstite, helder overzichtelijk erg gebruiks vriendelijk

Heel goed.

Mooi product en een snelle en correcte levering.

Snelle service!

Alles zoals beloofd, tegen een zeer concurrerend prijs. Top!

Snelle levering van een goed product

Vrijdagavond besteld en zaterdag al geleverd. Bullstore gebruikt oude kartonnen dozen weer als verpakkingsmateriaal wat een goed hergebruik van materialen is.

Perfect goed verpakt en keurig op tijd

Product is heel goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Snelheid

Prima op tijd en goed verpakt.

Supersnelle levering

Levering naar Belgiรซ binnen 12u! Ik was verrast!

Snelle en nette bezorging!

Fijne website, ik ga deze zeker onthouden en vaker bestellen!

Snelle levering mooi product

Bullstore levert snel, mooi product en tegen een prima prijs. Ik beveel Bullstore absoluut aan

Super service, verpakking en afleveren.

Super service en leuke aanbiedingen. Vrijdag middag besteld zaterdag middag thuis afgeleverd. Heel goed en netjes verpakt. Eerste keer besteld maar zal Bullstore zeker aanbevelen. Langs deze weg dank jullie wel ik kan weer goed verder klussen nu.

Heel correcte afhandeling

Snelle reactie op een hulpvraag, vervolgens supersnelle verzending. Mooie prijs, geen verzendkosten boven 50 euro. Zeer de moeite waard! Ik ben er heel blij mee.

Zou er zo weer bestellen!

Fijne site, nette prijzen en snelle service!!

Snel, voordelig, vakkundig.

sโ€™avonds besteld, de volgend middag al geleverd! Mijn bestelling was 15 euro goedkoper als bij een andere bekende leverancier!

Zeer te vreden

Goede snelle service Betaald baar top๐Ÿ‘๐Ÿป

SUPER

supersnelle levering,en de verf verpakt alsof het glas is. SUPER!!!!!

Grandioos

Op de website stond vandaag besteld morgen in huis dat is niet gelukt. Ik heb donderdag besteld en zaterdag in huis,was niet erg we zijn maandag begonnen met lakken

om 10 uur 's avonds besteld en 10 uur 's ochtends bezorgd super snel.

snelle correcte levering tegen scherpe prijzen.

snelle correcte levering tegen scherpe prijzen.

Goede kwaliteit, goedkoop en snelle levering.

Prima wax, caravan weer als nieuw!

Goede en snelle levering.

Watermolen 6

4751 VK Oud gastel

Over Bullstore

Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten. Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.