Pluspunten

snelle levering, goed product. gekochte DAB Technisat wekkerradio. is wel wat duurder dan gemiddeld, maar goede ontvangst van zeer veel zenders.

had liever vooruit geweten, dat handleiding (alleen) in het Duits was.. maar gelukkig is mijn Duits nog voldoende en alles doet het!

Pluspunten

goede service, men neemt de tijd voor je en denkt mee in oplossingen

bij enkele producten zit geen of een zeer summiere gebruiksaanwijzing; dit kan beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk: duidelijke uitleg gekregen m.b.t. product informatie. Verder bij binnenkomst op kantoor vriendelijk ontvangen. Helaas geen drinken aangeboden gekregen :)...wel een kortingsbon.

Helaas klopt de informatie niet met het leveren/afhalen van producten. Voor 21:00u besteld, aangegeven dat het product op kantoor zou worden afgehaald, echter bleek dat het product niet op voorraad of in huis was. Er werd medegedeeld dat het product alleen kon worden bezorgd. Hierdoor werd het product pas de volgende dag afgeleverd.

Pluspunten

Klantvriendelijk, zeer snelle reactie. Professionele opvolging na verkoop product.

Zet eventueel een YouTube informatie filmpje op de website over betreffende satelliet ontvanger ( indien beschikbaar)

Pluspunten

Snelle levering.

Uw bedrijf was bij ons niet bekend. Wij bestelden artikelen veelal in Zoetermeer bij 2 bedrijven. Bij een van deze zaken werden veel artikelen, voor Z-Holland, geleverd door Astrasat in Groningen, deze adverteerde altijd in TVTotaal, oplaag plm. 50.000 expl. Bij navraag, bleek dat niet meer zo nodig. Nu staat er, voor Z-Holland geen enkele adverteerder meer achter in dit blad om produkten te bestellen of op te halen. Wellicht kunt u eens kijken, of er mogelijkheden zijn, b.v. tegen introductieprijs, dit op te vangen, ook omdat u veel meer heeft dan alleen schotels.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling. Bij mijn vorige bestelling liep één en ander mis bij postnl. Ik heb altijd kunnen rekenen op de goede opvolging en hulp van Arthuur . Dank daarvoor.

Pluspunten

Snelle verwerking en levering meteen reactie per mail

Nog markeer iets besteld dus kan ik niet over oordelen

Pluspunten

Als je vragen hebt over het product van je keuze kun je live chatten en zo je vragen beantwoord krijgen. Dat vind ik echt slim. Ook na de aankoop had ik nog een verzoek en deze werd via de chat keurig afgehandeld. Snelle levering.

Bij het product wat ik kocht zat geen Nederlandse handleiding en deze kon ik ook niet vinden op internet. Via de chat is dit overigens keurig opgelost en heeft medewerker mij het gevraagde onmiddellijk gemaild.

Pluspunten

Super tevreden !

Pluspunten

Goed advies. Snelle levering. Goede nazorg door tel. contact

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Website en link van mail naar website nakijken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

verkeerd voorgelicht ivm kopen schotel werd gezegd dat de nederlandse zenders zonder abonnement waren te zien . contakt via telefoon ,zouden worden teruggebeld door de technische dienst ,pas een week later werden we teruggebeld . nu een andere schotel gekocht bij een ander bedrijf .

Pluspunten

Handige chatfunctie

Schotel en decoder gelijk leveren

Pluspunten

Zeer snelle levering naar België. Minder dan 12 uur na de bestelling had ik alles mooi keurig verpakt.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Zeer vlotte levering. Gunstige prijzen.

Pluspunten

Snelle services, voldoet aan gemaakte afspraken.

Pluspunten

onmiddellijke antwoorden goede klantvriendelijke Service hulpbereid

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling binnen 2 dagen in huis.

Indien artikelen niet op voorraad zijn contact opnemen met klant en niet zomaar een goedkoper product van ander merk toesturen en dan niet de prijs aanpassen !!

Pluspunten

Snelle levering, product precies zoals omschreven!

De klant van een Track & Trace Code van het pakket voorzien zodat men kan kijken op welk tijdstip het pakket geleverd zal worden.

Pluspunten

Snelle levering. Product werkt zoals verwacht.

Pluspunten

Service en klant gedreven staat hoog in het vaandel bij de Schotelshop. Was op zoek naar een onderdeel voor mijn maxviewschotel dat was gebroken. In Nederland nergens te krijgen. Bij Maxview in Engeland wel verkrijgbaar via internet maar niet leveren niet buiten de UK. Berichtje naar de Schotelshop en hebben ervoor gezorgd dat ik via hun toch het onderdeeltje heb kunnen bestellen na veel bel en mailwerk van hun kant. Hebben er alles aangedaan om te zorgen dat ik het onderdeeltje in huis krijg. Grote klasse!!!

Pluspunten

Reageren over het algemeen attent op een gemeld probleem. Medewerkers zijn vriendelijk.

Laat de klant met het probleem niet aldoor zelf contact moeten zoeken, dat werkt demotiverend. Overigens eenmaal aan de telefoon met een medewerker, is deze zeer behulpzaam.

Pluspunten

Snel, duidelijke website

5 Laagraven D II

Nieuwegein 3439LG