Pluspunten

Correcte snelle levering

Zou nu niet weten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ken er nog geen

Beetje vlugger verzenden.

Pluspunten

Bestelling keurig op tijd binnen, snelle service!

Pluspunten

Goede communicatie via email

1. Ik was niet op de hoogte gesteld dat mijn bestelling op 2 verschillende tijdstippen geleverd zou worden. 2.De beoordeling (zoals deze) kan je best versturen nadat alles is geleverd. Op dit moment is nog maar de helft geleverd

Pluspunten

Na 2 avonden googelen ben ik op dit bedrijf terecht gekomen. De site maak een betrouwbare indruk met goede uitleg en de prijs was in vergelijking met soortgelijke sites, vaak net iets goedkoper. Alles de volgende dag keurig bezorgd. Voor een aanvullende bestelling nog even persoonlijk bij het bedrijf langs en daar ervaar je wat er bedoeld wordt met service en " de klant is koning". Een bedrijf met kennis van zaken, waar je terecht kunt met vragen en advies en wat steeds op zoek lijkt te zijn naar de beste en nieuwste producten.

Gewoon op de ingeslagen weg doorgaan.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen geen poespasGer

Pluspunten

In België geleverd in 24 uur tijd. Perfect verpakt en het pakket is steeds traceerbaar online. Super!

Pluspunten

Je wordt keurig en goed te woord gestaan. Indien je later nog eens vragen hebt, staan ze altijd voor je klaar. De spullen worden snel verzonden en aggeleverd.

Pluspunten

Goede prijzen, houden zich aan hun beloftes (levertijden) en de goederen voldoen ook aan de specificaties.

De "intelligente" internetsite werkt fouten in de hand. Het is handig als de NAW-gegevens al gedeeltelijk worden ingevuld echter als het factuuradres en het afleveradres verschillen, moet men de mogelijkheid hebben de gegevens waarheidsgetrouw in te vullen. In ons geval werden de gegevens 'gehusseld' en ons mailtje om de gegevens te corrigeren werd wel beantwoord maar niet uitgevoerd. Gelukkig was de pakketbezorger alert en is het pakket op tijd/juiste adres afgeleverd.

Pluspunten

tot op heden zeer tevreden met de service/leveringen

Pluspunten

Pluspunten

goede web site duidelijke uitleg over het produkt en een zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling is binnen de 24 uur afgeleverd in perfecte staat. Perfecte communicatie via mail.

Ik kan geen enkel verbeterpunt aanhalen voor dit bedrijf.

Pluspunten

Geen bericht dat de spullen verzonden waren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed advies denk ik verder kan ik niets beoordelen omdat ik nog steeds het bestelde artikel niet heb ontvangen.

Bezorging via post verbeteren. De site geeft wel informatie maar deze klopt niet met de werkelijkheid. Zo is de bezorger al 3 dagen onderweg en als klap op de vuurpijl kreeg ik als me dedeling dat ik niet thuis was bij aflevering terwijl we al 3 dagen achter de voordeur liggen om het pakket te ontvange.

Pluspunten

Betrouwbaar Heel goede service Snelle levering Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Snel en goed geprijsd

Zou iets beter op internet te vinden moeten zijn. Nu via iemand op deze site gekomen.

Pluspunten

product specialisten die de markt en de klant begrijpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snel als alles goed ga ,helaas was dat bij mij minder snel !

Communicatie geld beheerder SISOW !

Pluspunten

Goede producten en snelle reactie op vragen.

5 Laagraven D II

Nieuwegein 3439LG