Pluspunten

Pluspunten

alles ok

Pluspunten

De spullen zijn snel en zorgvuldig bezorgt. Klantenservice is uitstekend. Duidelijke website met een groot aanbod.

Pluspunten

VOOR AL LEER EEN BESTELLING GEMAAKT TE HEBBEN HEB IK EEN ZEER GOEDE INFO BEKOMEN ! EN ZOALS BIJ VELEN BETROUWBARE INTERNET SHOPS ZIJN DEZE ITEMS DE VOLGENDE DAG REEDS GELEVERD ! PS, DIT ZIJN ECHT DE LAAGSTE PRIJSEN VOOR DEZE ITEMS ,BIJ DEZE INTERNET SHOP :-- hè GREAT

Pluspunten

DeSchotelShop is een prima zaak met degelijk advies en een zeer goede en snelle service. Een dikke aanrader!

Niets op aan te merken. Doe zo verder!

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering ! Na de middag gekozen ,besteld en onine betaald. Volgende voormiddag gratis geleverd! Perfecte service...

Pluspunten

zeer goede sevice snelle levering ook naar belgie toe

Pluspunten

De aankoop leverde mij wat vraagtekens op, die werden keurig per e-mail uitgelegd. De bestelling werd vlot geleverd, ook de nazorg bleek in orde, één onderdeel bleek niet juist te zijn, de volgende dag per omgaande post alsnog het juiste onderdeel ontvangen.

Pluspunten

Denken mee met klant bij bestellen via info per mail en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

chat op website om vragen te stellen, verder ging het wel vlot.

webwinkel in belgie, betaling in belgie laten plaatsvinden, evenals de levering. Ik kon mijn pakket niet volgen, omdat ik in belgie woon. Het pakket werd daarom afgeleverd toen ik even niet thuis was, bij een buur die heel de dag niet meer thuiskwam en ik niet meer aan mijn pakket kon. Net verhuisd naar dit adres en kende de mens niet. Het pakket hoort natuurlijk niet ergens anders geleverd te worden.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede afhandeling. Spullen worden netjes verzonden.

Pluspunten

Ik zocht al jaren naar een oplossing voor een duo-LNB op mijn semi-automatische schotel. Na een juist advies van "de Schotelshop" qua apparatuur nu prima oplossing gevonden. Ook de levering, zonder verzendkosten, was supersnel.

Pluspunten

Zeker een aanrader! Als leek kreeg ik een duidelijke uitleg over een satellietontvanger, met de garantie indien ik er toch niet aan uit kon, dat ik hun gerust kon contacteren en dat ze me zouden helpen bij het installeren! Dank jullie! super goede service!

Pluspunten

De chat mogelijkheid was erg prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot in afhandeling van de de order

LS, Maarrr...De technische info bij de bestelde onderdelen zijn sumier of niet altijd aanwezig.

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen. Snel bevestiging van bestelling en vervolgens snelle levering ( ondersteund met email omtrent levering).

Pluspunten

Duidelijke webpagina en snelle levering! Mooie aanbieding Goede informatie mbt product.

Pluspunten

Klein foutje. De image was niet in mijn tuner geplaatst. Netjes excuses voor gehad en aanbod voor hulp van support gehad.

Pluspunten

Fast Sending, Cheapest price in the all Holland, quality products...

no one...

Pluspunten

Snel, en zeer goed verpakt.

Mij aanwerven voor België ;-)

5 Laagraven D II

Nieuwegein 3439LG